Αυτοκίνητο

Γεννημένη στο Μεξικό. Για την εντυπωσιακή BMW Σειράς 2 Coupe

Ξεκίνησε η παραγωγή της BMW Σειράς 2 Coupé που θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Μεξικό για την παγκόσμια αγορά

BMW-2-Series-M-Performance-28

Κλασικές αναλογίες σε ένα coupe που εμπνέει δυναμισμό με την πρώτη ματιά. Η επιθετική σχεδίαση είναι έμπνευση του Jose Casas. Ο Μεξικανός είναι σήμερα senior exterior designer για το BMW Group στο Μόναχο.

Αφού ολοκληρώθηκε η φάση σχεδίασης, το τμήμα Εξέλιξης του BMW Group στη Γερμανία συνεργάστηκε με το τμήμα Σχεδιασμού Παραγωγής του San Luis Potosi στην προετοιμασία του νέου μοντέλου για λανσάρισμα στο Μεξικό.

Η BMW προχώρησε σε πρόσθετη επένδυση 125 εκατομμυρίων δολαρίων στο εργοστάσιο του San Luis Potosí και ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειράς 2 Coupé. Το νέο, ισχυρό compact μοντέλο είναι το πρώτο της μάρκας που υλοποιήθηκε και κατασκευάζεται στο Μεξικό.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι Βαυαροί δεν έχουν ξεχάσει τη σωστή συνταγή.

Η νέα BMW Σειράς 2 Coupé βασίζεται σε μία μακροχρόνια παράδοση στην κατηγορία compact και σπορ δημιουργιών που μοιράζονται τον αριθμό 2 στην ονομασία τους.

Ένας από τους πιο θρυλικούς προγόνους είναι η BMW 2002 turbo, που έγινε το πρώτο Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα το οποίο λανσαρίστηκε το 1973.


Δείτε επίσης