Αυτοκίνητο

Ιδού το συνδεδεμένο και εξηλεκτρισμένο νέο Ford Fiesta

Με ανανεωμένη εμφάνιση, εξηλεκτρισμένη γκάμα και πλήρως συνδεδεμένο το ανανεωμένο Ford Fiesta είναι έτοιμο και πάλι να πρωταγωνιστήσει στα supermini

2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_02

Η Ford αποκάλυψε το ανανεωμένο Fiesta, το οποίο διαθέτει πιο δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο και κινείται με την ισχύ προηγμένων, ήπιων υβριδικών συστημάτων.

Με πιο έντονη παρουσία στο δρόμο και μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των εκδόσεων της ολοκληρωμένης γκάμας του.

Οι εκδόσεις Trend, Titanium, ST-Line και Active προσφέρουν μοναδικά στιλιστικά στοιχεία σε συνδυασμό με μία εκτεταμένη γκάμα εξωτερικών χρωμάτων, σχεδίων ζαντών και φινιρισμάτων εσωτερικού.

Η οικογένεια Fiesta επεκτείνεται επίσης με νέα πακέτα Vignale που ενισχύουν την προσωπικότητα των εκδόσεων Titanium, ST‑Line και Active με πολυτελή εξοπλισμό πέραν των υψηλών προδιαγραφών των εκδόσεων Χ.

Εφοδιασμένο με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, το νέο Fiesta είναι προετοιμασμένο για έξυπνες, συνδεδεμένες, οδηγικές εμπειρίες.

Οι προβολείς LED για πρώτη φορά εισάγονται σε όλες τις εκδόσεις Fiesta, με την προηγμένη τεχνολογία Matrix LED να είναι διαθέσιμη και να περιλαμβάνει αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (Glare-Free High Beam) που μπορεί να προσαρμόσει τα μοτίβα της δέσμης για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3”, ενώ τα συστήματα Local Hazard Information και Wrong-Way Alert κάνουν το ντεμπούτο τους στο Fiesta αποτελώντας μέρος της σειράς προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης της οδήγησης της Ford.

Τα εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα του νέου Fiesta εξοικονομούν καύσιμο και μειώνουν τις εκπομπές ρύπων ενώ την ίδια στιγμή μεγιστοποιούν την οδηγική απόλαυση.

Αυτό είναι το νέο Ford Fiesta ST σε Mean Green

Δείτε επίσης