Αυτοκίνητο

Επιδότηση 6000 ευρώ για τις τρεις εκδόσεις της Ford Mustang Mach-E

Επιδότηση με όφελος 6.000€ για τις τρεις από τις τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις της νέας Ford Mustang Mach-E μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

ford mustang mach-e

Η νέα Mustang Mach-E πραγματοποίησε πρόσφατα και με ιδιαίτερη επιτυχία το ντεμπούτο της στη χώρα μας, με τους Έλληνες πελάτες να υποδέχονται με θέρμη και ξεχωριστό ενδιαφέρον το νέο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας Mustang.

Με εξαιρετικές επιδόσεις και τεχνολογίες, η νέα Mustang Mach-E ήρθε για να καταρρίψει τους μύθους που συνοδεύουν σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στην ελληνική αγορά, η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη από το λανσάρισμά της σε τέσσερις εκδόσεις - δύο με κίνηση στους πίσω τροχούς και δύο τετρακίνητες με μπαταρία 75 και 98kWh – εκ των οποίων οι τρείς επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες που επιθυμούν σήμερα να αποκτήσουν στη χώρα μας τη νέα Mustang Mach-E σε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις 75kWh 269PS RWD, 98kWh 294PS RWD και 75kWh 269 PS AWD να μπορούν να λάβουν επιδότηση ύψους 6.000€.

Οδηγούμε το μεγάλο στοίχημα της νέας εποχής Ford. Για τη Mustang Mach-E

Δείτε επίσης