Αυτοκίνητο

Βραβείο «Towcar» για το νέο Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai διακρίθηκε στα βραβεία Towcar of the Year 2022

4b 1300έΑΥ1400kg Nissan Qashqai Tekna+ (Xtronic)

Το ολοκαίνουργιο υβριδικό Nissan Qashqai, απέσπασε την πρώτη του διάκριση από το Caravan and Motorhome Club στα βραβεία Towcar of the Year 2022, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχοντας ήδη υπερβεί τις 15.000 παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, η έκδοση Tekna+ Xtronic του ολοκαίνουργιου Nissan Qashqai, αναδείχθηκε νικήτρια της κατηγορίας Caravan, βάρους 1300-1400 kg.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε τις επιδόσεις του Qashqai στον διαγωνισμό, λέγοντας ότι αποτελεί ένα «καλό ολοκληρωμένο πακέτο που κάνει τα πάντα καλά» και θα αποτελούσε μια «ιδανική αγορά» για κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν στην τελετή Caravan and Motorhome Club Towcar of the Year Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Royal Automobile Club, στο Λονδίνο.

Ο Godzilla είναι εδώ! Για τις ξεχωριστές εκδόσεις του Nissan GT-R


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Caravan and Motorhome Club, που προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, συμβουλεύονται τον οργανισμό σχετικά με τα καλύτερα οχήματα για τις ανάγκες τους σε ρυμούλκηση, τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για αναψυχή.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Nissan Qashqai εδώ

Δείτε επίσης