Αυτοκίνητο

Το νέο Opel Astra έρχεται. Αυτή είναι η πρώτη καμπάνια (vid)

Αυτή είναι η πρώτη καμπάνια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το ολοκαίνουριο Opel Astra

The all-new Opel Astra

Το νέο Opel Astra εξελίχθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην έδρα της Opel στο Rüsselsheim στη Γερμανία.

Με μοντέρνα φιλοσοφία που φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα τάση στην αγορά, όπως διαφαίνεται και από μία καμπάνια στα social media που ενισχύει την αυτοπεποίθηση του Astra και προσδίδει μεγαλύτερη λάμψη στον «κεραυνό» της Opel.

Το video της καμπάνιας αποκαλύπτει το νέο Astra σε ένα σκηνικό που προβάλλει τη νέα, τολμηρή εμφάνιση της Opel και υποστηρίζει την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και το κίτρινο χρώμα της εταιρίας.

Το κοινό εμβυθίζεται στο σύμπαν του νέου Astra από τη δική του οπτική γωνία, σα να πιλοτάρει ένα γρήγορο drone.
Στιγμιότυπα οδήγησης που δημιουργούνται με την υποστήριξη επαγγελματιών οδηγών σε κλειστή πίστα αποδεικνύουν αφενός τη Γερμανική αξιοπιστία του αυτοκινήτου, αφετέρου τη συναρπαστική του σχεδίαση.


Οι ειδικοί της Opel σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Το ταξίδι του Astra αποτυπώνεται σε τρία ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τους ειδικούς της Opel οι οποίοι διαχειρίστηκαν την εξέλιξη, τη σχεδίαση και την παραγωγή του.

Η καμπάνια αποτίει ιδιαίτερο φόρο τιμής στην ομάδα της Opel, που έχει κάνει θαυμάσια πράγματα τα τελευταία χρόνια ώστε να ανατρέψει το κατεστημένο στην κατηγορία C και να ενισχύσει το προφίλ του Astra.

Ιδού το νέο Opel Astra. Πότε έρχεται Ελλάδα


Χωρίς σενάρια και κλισέ μηνύματα, οι ειδικοί της Opel παρουσιάζουν στο θεατή το έργο των ομάδων των οποίων ηγούνται, καθένας στον τομέα του, αιτιολογούν το γερμανικό χαρακτήρα του νέου Astra και προσδίδουν πρόσθετη λάμψη στον κεραυνό της Opel.

H Mariella Vogler, Αρχιμηχανικός του Opel Astra εξηγεί πώς η αντισυμβατική φιλοσοφία οδήγησε την Opel στη δημιουργία ενός νέου σημείου αναφοράς στη συμπαγή κατηγορία.

Η σχεδιάστρια Ilka Höbermann τονίζει το στοιχείο που κάνει το νέο Astra να ξεχωρίζει από το πλήθος από σχεδιαστικής σκοπιάς και ο Michael Lewald, Διευθυντής του Εργοστασίου του Rüsselsheim μυεί το κοινό σε μία νέα εποχή παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων.

Δείτε επίσης