Αυτοκίνητο

Ειδική έκδοση της McLaren 720S για τη νίκη του Daniel Ricciardo στη Monza

H βρετανική εταιρία γιορτάζει τη νίκη του Daniel Ricciardo στη Monza με την ειδική έκδοση της McLaren 720S

McLaren-720S-Daniel-Ricciardo-1_result

Η McLaren εξασφάλισε έναν ιστορικό 1-2 στο Ιταλικό Grand Prix που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες και δεν άργησε η βρετανική φίρμα να πανηγυρίσει τη νίκη με μια περιορισμένη έκδοση της 720S.

Η ειδική έκδοση του supercar της McLaren με το όνομα Daniel Ricciardo Edition 720S, τιμά τον Αυστραλό πιλότο που είδε πρώτος την καρό σημαία στη Monza μπροστά από τον ομοσταυλό του Lando Norris που τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Το supercar της McLaren θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και θα παραχθεί σε μόλις τρεις μονάδες και θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία.

Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει το ίδιο σχέδιο βαφής (πορτοκαλί με μπλε αποχρώσεις) με το τρέχον μονοθέσιο της McLaren στη Formula 1.


Το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος του αυτοκινήτου είναι βαμμένο σε πορτοκαλί, ενώ μπλε αποχρώσεις υπάρχουν στους καθρέπτες, στα πλαϊνά πάνελ και τους αεραγωγούς.

Ο αγωνιστικός αριθμός του Ricciardo (3), βρίσκεται επίσης στις πόρτες, όπως και οι μικρές σημαίες της Αυστραλίας.

Η ειδική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας είναι επίσης εξοπλισμένη με μαύρες ζάντες και μπλε δαγκάνες φρένων.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά συνεχίζονται στην καμπίνα, όπου οι πινελιές της από πορτοκαλί βρίσκονται στα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και το τιμόνι.

Τα πλαϊνά μαρσπιέ είναι επίσης χαραγμένα με την υπογραφή του Ricciardo.

Δείτε επίσης