Αυτοκίνητο

Το Nissan Sylphy και η τεχνολογία e-POWER

Το κορυφαίο σε πωλήσεις sedan στην Κίνα Nissan Sylphy, εξοπλίζεται με τη βραβευμένη τεχνολογία, απευθυνόμενο σε αυτούς που αναζητούν ηλεκτρική κινητικότητα

210929-00_006

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το e-POWER Sylphy, το πρώτο μοντέλο εξοπλισμένο με την πολυβραβευμένη τεχνολογία e-POWER, που προορίζεται για την κινεζική αγορά.

Με το e-POWER ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί κινούνται πλήρως από τον ηλεκτροκινητήρα.

Χάρη στην πλήρη ηλεκτροκίνηση, δεν υπάρχουν οι απώλειες στην μετάδοση όπως με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης ή το παραδοσιακό υβριδικό σύστημα.

Η άμεση απόκριση, όπως σε ένα EV, προσφέρει την συναρπαστική αίσθηση της υψηλής ροπής και καλύτερου επιπέδου επιτάχυνση σε διαφορετικές ταχύτητες, κάνοντας την προσπέραση ευκολότερη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ εξαλείφει την ανάγκη της φόρτισης.

Το e-POWER Sylphy έχει ως στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αγοραστών που αναζητούν εξαιρετικές επιλογές μετακίνησης από «εξηλεκτρισμένα» οχήματα.

Το Nissan e-POWER Sylphy αποδίδει 300 Nm ροπής με κατανάλωση καυσίμου μόλις 3,9 lt ανά 100 km.

Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει πέντε επιλογές κίνησης για εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου.


Δείτε επίσης