Αυτοκίνητο

Αυτή είναι η νέα Ducati Multistrada V2 (vid)

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη Ducati Multistrada V2, με το νέο μοντέλο να είναι πέντε κιλά ελαφρύτερο από τη δημοφιλή Multistrada 950 και με βελτιωμένη εργονομία

NEA-DUCATI-MULTISTRADA-V2-V2S___5

H νέα Multistrada V2, μέσω της περαιτέρω εξέλιξης του δικύλινδρου κινητήρα της μάρκας από το Borgo Panigale, γίνεται μια μοτοσυκλέτα 360°, ακόμα πιο εύχρηστη, πιο άνετη και διασκεδαστική.

Πρόκειται για μία τεχνολογικά προηγμένη μοτοσυκλέτα, με ένα εξαιρετικά πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο και αντιπροσωπεύει την είσοδο στο σύμπαν των Ducati tourer μοντέλων.

Κατά τη διάρκεια των φάσεων ανάπτυξης της νέας Multistrada V2, τα κύρια σημεία εστίασης ήταν η εργονομία, η μείωση του βάρους, η εξέλιξη του κινητήρα και μια σειρά αναβαθμίσεων που ακολουθούν τη φιλοσοφία της «συνεχούς βελτίωσης».

Ο σχεδιασμός της είναι κομψός και σπορ ταυτόχρονα, απόλυτα σύμφωνος με τα στυλιστικά και αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της οικογένειας των dual μοτοσυκλετών του Borgo Panigale.

Ένα στυλ που χαρακτηρίζεται από ρευστές γραμμές και καθαρές επιφάνειες.

Η Multistrada V2 διαθέτει μοντέρνα γραφικά τα οποία φέρουν το όνομα της μοτοσυκλέτας και στις δύο πλευρές.

Η νέα Multistrada V2 είναι εξοπλισμένη με την τελευταία, ιδιαίτερα εξελιγμένη έκδοση του κινητήρα Testastretta 11° των 937 κ.εκ. Ο υδρόψυκτος desmo με τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, αποδίδει 113 ίππους και περίπου 10 kgm μέγιστης ροπής.


Δείτε επίσης