Αυτοκίνητο

Αλλαγές και αναβαθμίσεις στον Όμιλο Σφακιανάκη και νέα υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Αλλαγές και αναβαθμίσεις στον Όμιλο Σφακιανάκη και νέα υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Αρθρογράφος: Γιάννης Χαλκιαδάκης
Από Γιάννης Χαλκιαδάκης

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για την Suzuki, Νεκταρία Δημητρακοπούλου, αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας την θέση Marketing Manager Premium Brands για τον Όμιλο Σφακιανάκη.

Η κ. Δημητρακοπούλου με σπουδές στο μάρκετινγκ και κάτοχος M.B.A, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο μάρκετινγκ καθώς και στο χώρο του αυτοκινήτου, αφού έχει αποτελέσει μέλος των αντίστοιχων ομάδων για τις BMW Hellas, BMW Financial Services και Suzuki.

Παράλληλα, από 1η Οκτωβρίου το Γραφείο Τύπου της Suzuki αναλαμβάνει η Marketing Assistant Λήδα Κοντζεδάκη, η οποία υποδέχεται πλέον και συντονίζει την επικοινωνία και αποστολή πληροφοριακού υλικού, αλλά και τη διαχείριση του δημοσιογραφικού στόλου.

Σημειώνεται πως η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Διατηρεί ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης, όπως εισαγωγή και εμπόριο αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, λεωφορείων, βιομηχανικών προϊόντων.

Επίσης, προσφέρει μακροχρόνιες μισθώσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταχυμεταφορές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, με διεθνή παρουσία σε 13 χώρες και απασχολεί 1.300 εργαζόμενους.

Δείτε επίσης