Business

Για ποιόν είναι τελικά τα Melissa;

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια μας δίνει την απάντηση: «Για όλους!»

Για ποιόν είναι τελικά τα Melissa;
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μία άκρως ρητορική ερώτηση θέτουν τα Melissa στη νέα τους τηλεοπτική καμπάνια, προσπαθώντας να σκιαγραφήσουν το προφίλ όλων εκείνων που αγαπούν και επιλέγουν τα μακαρόνια ως μέρος της διατροφής τους.

Ένα προφίλ που, φυσικά, περιλαμβάνει όλους εμάς και όλους εκείνους που επιλέγουν τα Melissa στις διαφορετικές συνταγές τους. Κι αυτό γιατί τα Melissa πρωτοπορούν, δοκιμάζουν, πειραματίζονται και δημιουργούν προϊόντα με άριστα υλικά και πρώτες ύλες ικανά να συντροφεύσουν κάθε γαστρονομική επιλογή και κάθε τρόπο ζωής.

High Protein, με λαχανικά όπως σπανάκι & παντζάρι, ολικής άλεσης & ολικής άλεσης με χαρούπι, χωρίς γλουτένη, κλασσικά ή τα παιδικά σχήματα, τα Melissa γίνονται το φαγητό εκείνο που μας προσφέρει την ευχαρίστηση και την απόλαυση ενός πιάτου ζεστού φαγητού. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και μεγάλη ποικιλία η μαγειρική γίνεται η συναρπαστική ασχολία της καθημερινότητας. Η έμπνευση παίρνει χρώμα, τα υλικά βγάζουν τις μυρωδιές τους, η φωτιά ζεσταίνεται και η δημιουργία ολοκληρώνεται μόλις ανοίξουμε τα αγαπημένα μας Melissa.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, που επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory, δίνεται η απάντηση στο ερώτημα αυτό και ξετυλίγεται μέσα από ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων και εικόνων όλη η ποικιλία των Melissa.

Γιατί, τελικά, για ποιόν είναι τα Melissa; Φυσικά, «Για Όλους»!

Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Είναι ο Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%.

Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες. Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου και μακαρονοποιείου στην Ευρώπη, παράγοντας ετησίως περισσότερους από 60.000 τόνους ζυμαρικών. Απασχολεί 270 άτομα προσωπικό και έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Δείτε επίσης