Business

Κατέκτησε το «χρυσό», η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie, στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Η διάκριση αφορά στην κατηγορία «Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για την ολιστική επικοινωνιακή και marketing στρατηγική καμπάνια “Nothing is Everything”

Κατέκτησε το «χρυσό», η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie, στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Αρθρογράφος: Γιάννης Χαλκιαδάκης
Από Γιάννης Χαλκιαδάκης

Στη δεκαετία εντατικής προσπάθειας για να ανακαλύψει και να προσφέρει θεραπείες, που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή των ανθρώπων, οι οποίοι ζουν με νοσήματα που δυσκολεύουν την ποιότητα της ζωής τους, εστίασε ο διευθύνων σύμβουλος της AbbVie, Πασχάλης Αποστολίδης, με την ευκαιρία του χρυσού βραβείου, με το οποίο τιμήθηκε η ομάδα Δερματολογίας της εταιρίας, στα Αριστεία του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management.

Η διάκριση αφορά στην κατηγορία «Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για την ολιστική επικοινωνιακή και marketing στρατηγική καμπάνια “Nothing is Everything”, που υλοποίησαν οι συνεργάτες του τμήματος Δερματολογίας της AbbVie για μία νέα, καινοτόμο θεραπευτική λύση για την ψωρίαση.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την 3η χρυσή διάκριση της ομάδας Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ. τα οποία αποτελούν θεσμό από το 2001 και επιβραβεύουν την αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο φαρμακευτικό management, αντανακλώντας τις υψηλές αξίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο κ. Αποστολίδης δήλωσε ότι: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση για την προσπάθεια της ομάδας της Δερματολογίας η οποία με αφοσίωση, πνεύμα συνεργασίας και ενθουσιασμό εργάζεται καθημερινά για να υπερβαίνει τον εαυτό της και να πετυχαίνει, διαρκώς, υψηλότερους στόχους».

Για να προσθέσει: «Στην Ανοσολογία και στη Δερματολογία βρισκόμαστε στην αιχμή της επιστήμης, ανακαλύπτοντας νέες θεραπευτικές λύσεις για να ενισχύσουμε την εμπειρία των ασθενών από τη διάγνωση έως την ύφεση των συμπτωμάτων τους.

Είμαστε περήφανοι γιατί χάρη στη σκληρή δουλειά, η ομάδα μας τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε μία καλύτερη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους, στον κόσμο».

Από την πλευρά της, η εμπορική διευθύντρια Ανοσολογίας της AbbVie Χριστίνα Αργυρόκου, ευχαρίστησε την ομάδα σημειώνοντας ότι: «Η επιβράβευση στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ και η αναγνώριση των προσπαθειών μας από τους συναδέλφους μας στη φαρμακευτική αγορά μάς γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Μας επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πιο εντατικά και προσηλωμένα ώστε να πρωτοπορούμε σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Ειδικά στον τομέα της Ανοσολογίας, η AbbVie διαχρονικά και με αξιοπιστία προσφέρει στους επαγγελματίες Υγείας και στους ασθενείς ασφαλείς θεραπευτικές επιλογές οι οποίες καλύπτουν σημαντικά θεραπευτικά κενά.

Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε, θέλουμε να ενισχύεται και να αποδεικνύεται καθημερινά και με πράξεις. Κάθε επιτυχία απαιτεί ομαδική και δημιουργική δουλειά, χάρη σε αυτά η ομάδα της Δερματολογίας και με σεβασμό σε όλα τα μέλη της ομάδας κατάφερε να διακριθεί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Σημειώνεται πως η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως.

Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της στην καινοτομία, ώστε να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες σε πέντε τομείς, Ανοσολογία, Αιματολογία, Οφθαλμολογία, Νευρολογία και Αισθητική Ιατρική.

Περισσότεροι από 48.000 άνθρωποι της AbbVie εργάζονται καθημερινά σε όλον τον κόσμο για να εξελίξουν τις θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς, παγκοσμίως.

Δείτε επίσης