Business

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Sky express, με τον παγκόσμιο κολοσσό Delta Air Lines

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Sky express, με τον παγκόσμιο κολοσσό Delta Air Lines
Αρθρογράφος: Γιάννης Χαλκιαδάκης
Από Γιάννης Χαλκιαδάκης

Για τη συμφωνία με τη Delta Air Lines. που έρχεται ως αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και συζητήσεων, αναφέρθηκε ο Commercial Director της Sky express Γιάννης Λιδάκης, με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση προς το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον, οι πελάτες της Delta που πετούν από τη Β. Αμερική με μία από τις καθημερινές απευθείας πτήσεις της εταιρείας προς την Αθήνα θα μπορούν στη συνέχεια να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε προορισμούς της Sky express που θα επιλέξουν σε όλη την Ελλάδα και αυτό με ένα από τους νεότερους και πιο πράσινους στόλους της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Στόχος της Sky express μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Condor, El Al, Middle East Airlines, καθώς και Transavia και Emirates είναι, να συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Όπως τονίζει ο Delta’s senior vice president Alliances Perry Cantarutti: «Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και με τις εμπορικές και τουριστικές ροές να αυξάνονται μεταξύ των χωρών μας, η συνεργασία της Delta με τη Sky express προσφέρει στους πελάτες μας μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τον σχεδιασμό της τέλειας ελληνικής απόδρασης».

Από την πλευρά του, ο κ. Λιδάκης εκφράζοντας την ικανοποίησή του δήλωσε: «Στηρίζεται στο συνδυασμό του νεότερου και πιο πράσινου στόλου με το ασυναγώνιστο δίκτυο που θα επιτρέψει στους επισκέπτες από τις ΗΠΑ να απολαύσουν την μαγική γοητεία της χώρας μας»

.

Δείτε επίσης