Business

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις της Whynot σε όλη την Ελλάδα

Στις 25 & 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Kalamata action, η τριαθλητική διοργάνωση της whynot, σε ένα αξέχαστο αθλητικό διήμερο με μεγάλες συγκινήσεις

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις της Whynot σε όλη την Ελλάδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε είναι χορηγός αθλητικού εξοπλισμού και φυσικού μεταλλικού νερού στις αθλητικές διοργανώσεις Porosea, Kalamata Action, Lake Plastira, Nafplio Action & Epidavros Action που οργανώνει η εταιρεία whynot για το 2022.

Στις 28 & 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον Πόρο η multisport αθλητική διοργάνωση Porosea 2022 με μεγάλη επιτυχία. Τα αγωνίσματα (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση, δρομικά) πραγματοποιήθηκαν στον Ρώσικο Ναύσταθμο και σε άλλα τρία σημεία του νησιού, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 500 συμμετοχές αθλητών.

Στις 25 & 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Kalamata action, η τριαθλητική διοργάνωση της whynot, σε ένα αξέχαστο αθλητικό διήμερο με μεγάλες συγκινήσεις.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν, ενυδατώνονται και δροσίζονται με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ.

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της και αντανακλά τη βαθιά της πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό VikosOfficial Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό Νερό VikosWater

https://www.vikos.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Κωνσταντίνος Σεπετάς | Sales & Marketing Director | Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

  1. e. konstantinos@vikos.com , t. 6972 027 722

Παυλίνα Κωνσταντάρα | Head of Corporate Communications | Socialdoo

  1. pkonstantara@socialdoo.gr , t. 6943 902 662

Δείτε επίσης