Business

Η Anytime, το direct brand της Interamerican, διακρίθηκε διπλά στα Environmental Awards

Η Anytime, το direct brand της Interamerican, διακρίθηκε διπλά στα Environmental Awards
Αρθρογράφος: Γιάννης Χαλκιαδάκης
Από Γιάννης Χαλκιαδάκης

Με σταθερό στόχο να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή, η Anytime, το direct brand της Interamerican, δημιουργεί μία νέα γενιά πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων που, με τη χρήση της τεχνολογίας, προάγουν τις βιώσιμες μετακινήσεις και την υπεύθυνη οδήγηση.

Τις διακρίσεις παρέλαβαν τα στελέχη του Ομίλου Interamerican, ο Sustainability Specialist Νικόλας Αγγελόπουλος, η Sustainability & Stakeholders Relations Leader Χρύσα Ελευθερίου, η Business & Product Developer Αθηνά Καραμέτη και ο Business & Ecosystem Development Chapter Leader Σπύρος Οικονόμου.

Πιο αναλυτικά, το Short Drive το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, απέσπασε Silver Award στην κατηγορία «Αντιστάθμιση των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου/GHG offset».

Πρόκειται για την πρωτοβουλία της Anytime να κάνει τη μετακίνηση των ασφαλισμένων της «κλιματικά ουδέτερη» για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, αναλαμβάνοντας να αντισταθμίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από το αυτοκίνητό τους σε διεθνή περιβαλλοντικά έργα.

Στην κατηγορία «Sustainable Transport», επίσης με Silver Award διακρίθηκε και το Smart Drive της Anytime, το οποίο με τη χρήση της τηλεματικής και ενός συστήματος επιβράβευσης των υπεύθυνων και προσεκτικών οδηγών προάγει την ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση.

Με τον τρόπο αυτό η Anytime ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης και δίνει κίνητρο στους ανθρώπους να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους και να ζουν με περισσότερο σεβασμό στον πλανήτη μας.

Σημειώνεται πως η Interamerican, αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής και Υγείας, καθώς και στις Γενικές Ασφάλειες, ενώ στον τομέα Βοηθείας κατέχει ηγετική θέση.

Οι προτάσεις και λύσεις που προσφέρει έχουν ως επίκεντρο τις ανάγκες των ασφαλισμένων, με στόχο να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους!

Ιδρύθηκε το 1969 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης από τους Δημήτρη Κοντομηνά και Αλέξανδρο Ταμπουρά.

Το 1971 η Ιντεραμέρικαν έγινε ανώνυμη και το 1974 δημιουργήθηκε η Interamerican, Γενικών ασφαλίσεων. Η είσοδος της εταιρείας στο χώρο τον Αμοιβαίων Κεφαλαίων έγινε το 1988 με την ίδρυση της Intertrust η οποία αποτέλεσε την πρώτη ιδιωτική και μη τραπεζική εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Από το 1996 με την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών, η Interamerican, παρέχει πλέον ολοκληρωμένες δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας.

Το 2001 προσχώρησε στην ACHMEA (πρώην EUREKO), ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brands 2005, 2007, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014) και έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό «World Finance».

Δείτε επίσης