Business

Ο Όμιλος ΟΤΕ με το Payzy by Cosmote, μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών

Ο Όμιλος ΟΤΕ με το Payzy by Cosmote, μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής του ΟΤΕ, που είναι να εισέρχεται σε νέες αγορές και, με τη δύναμη της τεχνολογίας, να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, εστίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ, κατά την παρουσίαση της νέας εποχής στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στη χώρα, έναν νέο τρόπο πληρωμών, χωρίς πορτοφόλι, που φέρνει η νέα mobile εφαρμογή.

Στην συνέντευξη τύπου, ήταν παρόντες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Payments, Χρήστος Φουσκούδης, ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, Παναγιώτης Γαβριηλίδης και ο Chief Officer Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου Μπάμπης Μαζαράκης.

Tο νέο app είναι μια ολιστική λύση, εντελώς ψηφιακή, πολύ απλή στη χρήση, που απευθύνεται σε όλους, μέσα από το κινητό για όλες τις καθημερινές ανάγκες πληρωμών & συναλλαγών, προσφέροντας άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα

Το payzy by Cosmote, που παρουσιάστηκε επίσημα στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Διοικητικό Μέγαρο του Ομίλου ΟΤΕ, είναι προϊόν της Cosmote Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος.

Το payzy επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, μέσα από το κινητό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αναφερόμενος στο νέο προιόν, ο κ. Τσαμάζ, είπε: «Στον Όμιλο ΟΤΕ προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής».

Για να προσθέσει ότι: «Όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τον Όμιλο ΟΤΕ σε έναν digital services provider που δεν θα παρέχει μόνο τηλεπικοινωνίες και κορυφαία συνδεσιμότητα στον πελάτη, αλλά σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας.

Σε αυτό πλαίσιο κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, και με το payzy by Cosmote μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών και στις υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού».

Μάλιστα, απαντώντας σε αντίστοιχη ερώτηση του «Vradini.gr», στο περιθώριο της συνέντευξης, ο κ. Τσαμάζ, διευκρίνισε πως μια αντίστοιχη κίνηση που είχε γίνει από την γερμανική πολυεθνική, δεν είχε καταφέρει πολλά, καθώς δεν είχε λάβει άδεια από την αντίστοιχη τράπεζα της χώρας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Payments, Χρήστος Φουσκούδης, επισήμανε: «Το payzy by Cosmote έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος κάνει τις συναλλαγές του. Προσφέρει την πιο σύγχρονη, την πιο ψηφιακή, την πιο social και φιλική προς το χρήστη εμπειρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μια πρωτοποριακή fintech λύση, που σχεδιάστηκε με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει τις υπηρεσίες Cosmote».

Πιο αναλυτικά, το payzy by Cosmote αποτελεί το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Έτσι ο χρήστης κερδίζει χρήματα, όσο περισσότερο χρησιμοποιεί το payzy.

Το payzy είναι εξολοκλήρου ψηφιακό και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο. Ο χρήστης μπορεί να τα πληρώνει όλα και όλους από το κινητό του, ενώ δεν υπάρχει προμήθεια κατά την φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού του. Είναι διαθέσιμο στο Google Play και το App Store.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, διαρκεί λίγα λεπτά και ο ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί το smartphone του, το email και τον αριθμό του κινητού του.

Κατά τη διάρκεια της εγγραφής χρειάζεται να έχει την ταυτότητά ή το διαβατήριό του, ενώ η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει και μία βιντεοκλήση με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της Cosmote Payments.

Απεριόριστα data για 1 μήνα με κάθε νέα εγγραφή. Οι συνδρομητές κινητής Cosmote, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by Cosmote κερδίζουν απεριόριστα data για 1μήνα.

Δείτε επίσης