Business

Το My market μοιράζει δώρα - 8 iPhone 14 και 40 αφυγραντήρες Inventor

Ποιες οι προυποθέσεις για να μπείτε στην κλήρωση

Το My market μοιράζει δώρα - 8 iPhone 14 και 40 αφυγραντήρες Inventor
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για οκτώ ολόκληρες ημέρες η γνωστή αλυσίδα My market, συμμετέχοντας στην Black Friday, θα μοιράσει δώρα στους καταναλωτές που θα σπεύσουν να αγοράσουν προιόντα από τα καταστήματα της.

Η εταιρεία θα μοιράσει 8 iPhone 14, καθώς και 40 αφυγραντήρες Inventor, έπειτα από κλήρωση ενώ οι πελάτες που θα επισκεφτούν τα καταστήματα My market θα δουν μεγάλες εκπτώσεις σε δεκάδες προιόντα.

Από σήμερα 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου οι πελάτες που πραγματοποιούν αγορές από το eshop, άνω των 100€, κερδίζουν αυτόματα έκπτωση αξίας 10€. Παράλληλα, με κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία αξίας 100€ και άνω, οι πελάτες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα τους χαρίσει 8 iPhone 14, καθώς και 40 αφυγραντήρες Inventor.

Στο eshop των My market οι πελάτες μπορούν να βρουν και εκπτώσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την καθημερινότητα τους. Παράλληλα, οι μεγάλες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες και σε πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων, για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, και οι πελάτες του eshop το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να μπουν και να επωφεληθούν από τις Black Friday προσφορές διεκδικώντας παράλληλα τα πλούσια δώρα.

Δείτε επίσης