Business

Σημαντικές διακρίσεις για τα κρεοπωλεία της ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο μεγάλα βραβεία στα Meat Awards 2022

Σημαντικές διακρίσεις για τα κρεοπωλεία της ΑΒ Βασιλόπουλος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για την υψηλή διατροφική αξία, τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων που η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει στο καθημερινό μας τραπέζι διακρίθηκε η εταιρεία στα πρόσφατα Meat Awards 2022 με ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο βραβείο.

Πιο συγκεκριμένα, έλαβε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Προϊόν Κοτόπουλου» για το Κοτόπουλο ΑΒ Επιλογή από Γιαννιώτικες φάρμες. Το κοτόπουλο που μπορεί κανείς να βρει αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος γεννιέται και μεγαλώνει σε φάρμες στην ορεινή Γιαννιώτικη ύπαιθρο, τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, πλούσιες σε καλαμπόκι που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό κιτρινωπό χρώμα. Ο τρόπος εκτροφής, για πάνω από 50 ημέρες, και η συγκεκριμένη φυλή κοτόπουλων το διαφοροποιούν γευστικά και θρεπτικά. Σημειώνεται ότι η εκτροφή του γίνεται και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και αρχές που διέπουν την εταιρεία σε ό,τι αφορά την ευζωία των ζώων.

Η σειρά περιλαμβάνει, ολόκληρο κοτόπουλο, φιλέτο στήθος και μπούτι. Πρόκειται για αποκλειστικά προϊόντα με εξαιρετική, βραβευμένη γεύση, βελτιωμένα διατροφικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή πώλησης σε σχέση με την υψηλή ποιότητά τους, τα οποία ήρθαν για να ενισχύσουν την προϊοντική διαφοροποίηση της ΑΒ και να δώσουν μια νέα δυναμική σε ολόκληρη την κατηγορία.

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε και Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Κρεοπωλείο εντός Σούπερ Μάρκετ». Η εταιρεία τοποθετώντας την κατηγορία του κρέατος στον πυλώνα της προϊοντικής διαφοροποίησης, διαθέτει κρεατικά εισαγωγής αλλά και ελληνικής παραγωγής, επιλέγοντας παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας που φημίζεται για την κτηνοτροφία της. Καθορίζει αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP, ελέγχει συστηματικά τους προμηθευτές ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί αυστηρούς και τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα της από την παραγωγή μέχρι το σημείο πώλησης. Το καταρτισμένο προσωπικό, η αποτελεσματική οργάνωση και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός των κρεοπωλείων αποτελούν τα εχέγγυα για ποιοτικό, ολόφρεσκο και ασφαλές κρέας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τηρεί πιστά τη δέσμευσή της να προσφέρει εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο σε κάθε πελάτη της. Όραμά της αποτελεί να δίνει επιλογές, λύσεις και ιδέες με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που εμπνέουν καθημερινά όλους όσους αγαπούν το φαγητό!

Δείτε επίσης