Business

Όμιλος Mitsis Hotels: Ημερίδα - σταθμός για τις ψηφιακές πληρωμές στον τουρισμό

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοστατούν στην Ελλάδα για την προώθηση καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών

«Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitaly» από τον Όμιλο Mitsis Hotels
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία πρωτοποριακή ημερίδα για τις ψηφιακές πληρωμές στον τομέα της φιλοξενίας και στον τουρισμό συνδιοργάνωσαν (21/2) στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens Airport» ο Όμιλος Mitsis Hotels και η Voxel, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα-σταθμό για τα ελληνικά δεδομένα με τίτλο «Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitality» ήταν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels Σταύρος Μήτσης.

Εκπρόσωποι εταιρειών πληροφορικής και τεχνολογίας ανέλυσαν τις μελλοντικές τάσεις στις χρηματικές συναλλαγές (e-payments) στον τουριστικό κλάδο, όπως επίσης εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου (Tour Operators) και του τραπεζικού τομέα, ενώ θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού (e-billing, κλπ.) και τεχνολογικών λύσεων που αλλάζουν τις πληρωμές στον πιο δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις νέες τάσεις, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των ψηφιακών συναλλαγών στον τομέα της φιλοξενία και του τουρισμού. Στους ομιλητές συμπεριλήφθηκαν ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη και εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών όπως η Mastercard, η MTS, η TUI, η Hotelbeds, η Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς, η Εθνική Τράπεζα, η Planet, η Mitsis Hotels και η Voxel.

Πρωτοπορία στην φιλοξενία και στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Αυτή η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ημερίδα δείχνει έμπρακτα πως ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στην υλοποίηση ψηφιακών εφαρμογών, έχοντας ως προτεραιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, καθώς επίσης και στη διοργάνωση εκδηλώσεων σε συνεργασία με επιχειρηματικούς, θεσμικούς και λοιπούς φορείς, με σκοπό την προώθηση καινοτόμων επιστημονικών εφαρμογών στον τουριστικό κλάδο.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels -βασικός διοργανωτής της ημερίδας «Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitality»- θεωρείται ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Έχει στο χαρτοφυλάκιο του 19 ξενοδοχεία στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο. Επιπλέον, ο Όμιλος Mitsis Hotels φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.

Μάλιστα, ο Όμιλος Mitsis Hotels ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Όσον αφορά στην Voxel, συνδιοργανωτή της ημερίδας «Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitaly», είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείας στην ανάπτυξη λύσεων ψηφιοποίησης για την αλυσίδα αξίας: ηλεκτρονικά τιμολόγια και ροές έγκρισης, ηλεκτρονικές πληρωμές, διαχείριση προμηθευτών, ηλεκτρονικές παραγγελίες και δελτία αποστολής, διαχείριση δαπανών και σύνδεση με τις δημόσιες διοικήσεις μέσω της πλατφόρμας Bavel.

Το Bavel Pay είναι ο διαχειριστής πληρωμών B2B, το Bavel Billing είναι η κορυφαία λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης και το Bavel Procurement ψηφιοποιεί ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα και αυτοματοποιεί όλες τις σχετικές διαδικασίες. Η πλατφόρμα Bavel απαρτίζεται από περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία και πάνω από 1.000+ tour operators και ταξιδιωτικές εταιρείες, ενώ έχει παρουσία σε 100 διαφορετικές χώρες και διαχειρίζεται περισσότερα από 90 εκατομμύρια ηλεκτρονικά τιμολόγια ετησίως.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή συμμετοχής στην ημερίδα «Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitality» στη διεύθυνση: https://meetinghand.com/e/mitsis-voxel/

Δείτε επίσης