Business

Η Miele Hellas Επίσημος Χορηγός του Greek Maritime Golf Event 2023

Μοναδικά δώρα και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες - - Φιλανθρωπική ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ»

Miele Hellas
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

  Η Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, ήταν ο επίσημος χορηγός στο φετινό Greek Maritime Golf Event, την καλύτερη διοργάνωση σε Ελλάδα και Κύπρο, που φέρνει κοντά την ναυτιλιακή κοινότητα με το ευγενές άθλημα του γκολφ.

  Όπως και κάθε χρόνο, το τουρνουά έλαβε χώρα στο Costa Navarino, από τις 8 έως 10 Σεπτεμβρίου, απευθυνόμενο κατά αποκλειστικότητα σε στελέχη από τον χώρο της ναυτιλίας.

  Miele Hellas Επίσημος Χορηγός του Greek Maritime Golf Event 2023

  Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε ένα διήμερο τουρνουά, το οποίο περιλάμβανε δύο 18-hole courses, ενώ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια μοναδική “Life in Miele” εμπειρία. Η ειδικά καταρτισμένη ομάδα της Miele Hellas, ήταν εκεί προσφέροντας φρέσκο αλεσμένο καφέ, από κόκκους δικής της παραγωγής και καφετιέρες με δυνατότητα αναγνώρισης χρήστη, για βέλτιστο αποτέλεσμα, γευστικές δημιουργίες με την υπογραφή του Miele Chef αλλά και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών -χορηγία του κτήματος Semeli- από τον συντηρητή κρασιών της εταιρείας, ο οποίος διατηρεί τα κρασιά στην ιδανική θερμοκρασία.

  Miele Hellas Επίσημος Χορηγός του Greek Maritime Golf Event 2023

  Για όλα τα διαγωνιζόμενα στελέχη, η εταιρεία προσέφερε ένα premium gift box με αναμνηστικά μπαλάκια του golf αλλά και μια exclusive πρόσκληση για private dinner τεσσάρων ατόμων, με signature πιάτα από τον Chef της Miele, στο υπερσύγχρονο Miele Experience Center στο Μαρούσι αλλά και στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Miele x Gruppo Cucine, στην Βούλα. Ο νικητής του τουρνουά, έλαβε την συλλεκτική συλλογή ποτηριών Miele Riedel.

  Φέτος, η διοργάνωση στήριξε τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», καθώς κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συνεισφέρουν άμεσα το ποσό που επιθυμούσαν, συμμετέχοντας στις κληρώσεις σημαντικών δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Για τον σκοπό αυτό, η Miele Hellas διέθεσε μια καφετιέρα Miele συμβάλλοντας ενεργά στη συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου.

  Miele Hellas Επίσημος Χορηγός του Greek Maritime Golf Event 2023

  Με κεντρικό μήνυμα “Life Deserves Miele”, η εταιρεία στήριξε για ακόμα μια φορά την διοργάνωση - θεσμό για τα στελέχη της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας, δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη Life in Miele εμπειρία για όλους.

  Λίγα λόγια για τη Miele

  Η Miele, με έδρα το Gütersloh της Βεστφαλίας, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών μαγειρικής, συσκευών ψησίματος και μαγειρέματος με ατμό, προϊόντων ψύξης, καφετιερών, πλυντηρίων πιάτων, πλυντηρίων ρούχων και προϊόντων περιποίησης δαπέδων. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει επίσης στεγνωτήρια ρούχων για εμπορική χρήση, καθώς και πλυντήρια-απολυμαντήρια και αποστειρωτές για χρήση σε ιατρικές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1899 και διαθέτει οκτώ εργοστάσια παραγωγής στη Γερμανία, στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, Κίνα, τη Ρουμανία και την Πολωνία, καθώς και δύο μονάδες παραγωγής που ανήκουν στην ιταλική εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας Steelco. Οι πωλήσεις κατά το οικονομικό έτος 2021 ανήλθαν σε 4,84 δισ. ευρώ. Η Miele εκπροσωπείται σε 100 χώρες μέσα από τις θυγατρικές της εταιρείες και τους εισαγωγείς της. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία, η διοίκηση της οποίας παραμένει στις οικογένειες Miele και Zinkann, απασχολεί περίπου 22.300 εργαζόμενους, εκ των οποίων περίπου 11.200 απασχολούνται στη Γερμανία.

Δείτε επίσης