Κορωνοϊός

Με κορωνοϊό ο Mr Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά - Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου

Ακολουθεί θεραπεία με το αντιικό χάπι

Με κορωνοϊό ο Mr Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά - Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από κορωνοϊό νοσεί ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, οποίος έχει λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 και τώρα ακολουθεί θεραπεία με το αντιικό χάπι Paxlovid, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει αγωγή με Paxlovid. Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό, που είμαι σίγουρος πως θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων και για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου στη Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για εμένα και για τους ανθρώπους παγκοσμίως», γράφει σε ανάρτησή του στο twitter ο CEO της Pfizer.

Στο τέλος, σημειώνει πως «το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

Δείτε επίσης