Διεθνή

Daily Mail: Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο ύποπτος ομολόγησε σε έναν φίλο του ότι σκότωσε το κορίτσι

g[dhd

Τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν κατονομάζει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ονομάζεται Christian Brueckner, είναι 43 ετών κατάγεται από τη Γερμανία.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Brueckner φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό μίας 72χρονης τουρίστριας από τις ΗΠΑ, ενώ είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας αναστατώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Γερμανίας, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995 όταν ήταν 18 ετών. Διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Μερικές βδομάδες αφότου απήγαγε τη Μαντλίν, έμενε σε ένα τροχόσπιτο. Εκτός όμως από το τροχόσπιτο στο οποίο έμενε, είχε στην κατοχή του και μια Jaguar με γερμανικές πινακίδες.

Ο ύποπτος στην συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία, όπου φυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για ασέλγεια σε ανήλικους.

Όταν αποφυλακίστηκε, μετέβη στην Ιταλία και συνελήφθη εκεί πέρυσι, αφού είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα για την σύλληψή του για τον βιασμό της Αμερικανίδας τουρίστριας.

Δείτε επίσης