Διεθνή

Έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία για το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον στην Ελλάδα (pic)

Αναγνώστες τις «Daily Mail» χαρακτήρισαν «ηλίθιο» τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού

Πατεράς Τζόνσον

Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σχόλια των Μέσων της Βρετανίας, όσον αφορά στην επίσκεψη του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην εξοχική κατοικία του στο Πήλιο.

Οι αντιδράσεις οφείλονται στο γεγονός ότι ο 79χρονος αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και μέσω Βουλγαρίας μετέβη στη χώρα μας.

Η «Dailly Mail» ανέφερε ότι πριν από την έναρξη του lockdown ο Στάνλεϊ Τζόνσον ισχυρίστηκε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει σε παμπ, παρά το γεγονός ότι οι ευπαθείς ομάδες έπρεπε να μένουν στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Φυσικά θα πάω σε παμπ, αν το θελήσω. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται λίγο κόσμο, δεν θέλουν να μην πηγαίνει κανένας».

Tα σχόλια αναγνωστών της βρετανικής εφημερίδας είναι ιδιαίτερα καυστικά. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «ηλίθιο» τον Στάνλεϊ Τζόνσον.


https://twitter.com/TomEPPayne/status/1278594574986944512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1278594574986944512%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Fellada%2F11

Κάποιοι χαρακτήρισαν «ντροπιαστική» την απόφαση του πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού. Επίσης,ένας άλλος αναγνώστης έγραψε πως «εάν ο πατέρας του πρωθυπουργού αγνοεί τις οδηγίες φανταστείτε τι κάνουν οι άλλοι πολίτες»

Δείτε επίσης