Διεθνή

Νιόπαντρο ζευγάρι παρασύρθηκε από τα κύματα την ώρα της φωτογράφισης

Στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν την πιο ρομαντική φωτογραφία γάμου, αυτός ο γαμπρός και η νύφη από τις ΗΠΑ τα έκαναν… μούσκεμα

1

Το ζευγάρι ντυμένο με νυφικό η γυναίκα και λευκό κοστούμι ο σύζυγός της, πήραν θέση στην άκρη στη θάλασσα, σε μια από τις ατελείωτες ακτές της Λαγκούνα στην Καλιφόρνια. Καθώς οι νεόνυμφοι έπαιρναν θέση για την καλύτερη λήψη, ένα πελώριο κύμα ήρθε και ανέτρεψε όλα τους τα σχέδια.

Νύφη και γαμπρός βρέθηκαν στο νερό και όπως είναι φυσικό χρειάστηκε η παρέμβαση ναυαγοσώστη προκειμένου να βρουν και πάλι στην ακτή. Το όλο περιστατικό αποθανάτισε περαστικός, με αποτέλεσμα η περιπέτεια των νεόνυμφων να γίνει θέμα σε παναμερικανικό επίπεδο, αφού μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Βρεγμένοι στην αμμουδιά νύφη και γαμπρός


Το βίντεο που έγινε viral, κόβεται τη στιγμή που το κύμα φτάνει στο βράχο όπου στέκονται ο γαμπρός και η νύφη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, δύο ναυαγοσώστες φαίνονται να βγάζουν τη νύφη με ασφάλεια στην αμμουδιά.

Πλάι στη νύφη βρίσκεται και ο γαμπρός που δέχεται επίσης τις πρώτες βοήθειες από τους ναυαγοσώστες. Για καλή του τύχη, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε αφότου έπεσε στη θάλασσα. Χρειάστηκε απλά να επιστρέψει στην κυριολεξία μούσκεμα στο σπίτι.

Δείτε επίσης