Διεθνή

36χρονος ζούσε για 5 εβδομάδες μέσα στην ντουλάπα ανήλικης μαθήτριας

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 36χρονος παιδόφιλος από τη Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, που σύμφωνα με την αστυνομία ζούσε στην ντουλάπα 15χρονης για περισσότερο από έναν μήνα προτού συλληφθεί

1

Οι γονείς της 15χρονης κάποτε ανακάλυψαν τον 36χρονο Τζόναθαν Ροσμόιν στο σπίτι τους όταν άκουσαν θορύβους να βγαίνουν από το δωμάτιο της κόρης τους.

Το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια στη διαδικτυακή κοινωνική πλατφόρμα VRChat, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές. Τότε, το κορίτσι φέρεται να είπε στον Ροσμόιν ότι ήταν 18 ετών.

Όταν συναντήθηκαν από κοντά, η 15χρονη του αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνάψουν σχέση.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 36χρονος οδήγησε αρκετές φορές από τη Λουϊζιάνα στο Σπρινγκ Χιλ της Φλόριντας όπου ζει το κορίτσι για να κάνουν σεξ.

Τελικά, το ζευγάρι κατέστρωσε σχέδιο προκειμένου ο Ροσμόιν να μπορεί να μείνει στη Φλόριντα, αντί να χρειάζεται να κάνει κάθε τόσο το ταξίδι από και προς τη Λουϊζιάνα.

«Αυτός και το μικρό κορίτσι σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να μείνει στο δωμάτιό της εάν κρυβόταν στην ντουλάπα της όποτε εμφανίζονταν οι γονείς της» λέει ο Τομ Κάμερον, στέλεχος του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Χερνάντο.

«Κρατούσαν την πόρτα του δωματίου της 15χρονης κλειστή κι όποτε ερχόταν κάποιος, είχαν τον χρόνο ο Ροσμόιν να τρέξει και να κρυφτεί στην ντουλάπα» συνέχισε ο αστυνομικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου του ταξιδιού στη Φλόριντα ο 36χρονος κρυβόταν στο σπίτι της 15χρονης για περίπου πέντε βδομάδες και είχαν κάνει σεξ αρκετές φορές, όπως μετέδωσε το ABC της Τάμπα Μπέι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι αποκαλούσε τον 36χρονο Ροσμόιν τον «φίλο» της.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αναφορές, ο 36χρονος συνελήφθη και παραμένει σε κράτηση στην κομητεία Χερνάντο, ενώ για την αποφυλάκισή του θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 250 χιλ. δολαρίων (περίπου 212 χιλ. ευρώ).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης