Διεθνή

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τζο Μπάιντεν - Συνελήφθη ύποπτος (pic-vid)

Ο 19χρονος συλληφθείς είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Σεπτέμβριο για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Τζο Μπάιντεν

Συνελήφθη από το F.B.I ένας 19χρονος άνδρας όταν ανακαλύφθηκε μετά από έρευνες ότι είχε ταξιδέψει και βρεθεί 4 μίλια μακριά από το σπίτι του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ρωτώντας μέσω social media «πρέπει να σκοτώσω τον Τζο Μπάιντεν;».

Ο 19χρονος Αλεξάντερ Χίλελ Τράισμαν κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ έχει απασχολήσει τις αρχές από τον περασμένο Μάιο, όταν ανακαλύφθηκε το φορτηγό του έξω από μια τράπεζα στην Κανάπολη της Βόρειας Καρολίνας, γεμάτο όπλα και είδη λαθρεμπορίου.

Ο 19χρονος που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, Αλεξάντερ Χίλερ Τράισμαν

Στις συσκευές του Τράισμαν, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τον Απρίλιο δημοσίευσε ένα meme (χιουμοριστική - συνήθως - εικόνα) με τη λεζάντα, «πρέπει να σκοτώσω τον Τζο Μπάιντεν;» ακολουθούμενο από ένα χρονοδιάγραμμα αναζητήσεων στο Διαδίκτυο όπου έψαχνε πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν, τους νόμους περί κρατικών όπλων ακόμα και γυαλιά νυχτερινής όρασης, ανέφερε το δικαστήριο.


Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 19χρονος βρέθηκε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας fast food Wendy's 4 μόλις μίλια (6,4 χιλιόμετρα) μακριά από το σπίτι του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ και έκανε μια λίστα, η οποία τέλειωνε με τη φράση «εκτέλεση».

Ακόμη το F.B.I αποκάλυψε «συνολικά 1.248 βίντεο και 6.721 εικόνες περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας … εκτός από 637 βίντεο και εικόνες παιδικής πορνογραφίας που περιέχουν σαδισμό ή / και μαζοχισμό», όπως αναφέρει η δικογραφία του Τράισμαν.


Στη δικογραφία αναφέρεται ακόμα ότι ο 19χρονος είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο του Άσπεργκερ όταν ήταν 12 χρονών, ωστόσο ο ίδιος δεν επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας όταν έδωσε την πρώτη του κατάθεση στις αρχές.

Δείτε επίσης