Διεθνή

Ρωσία: Η δραματική στιγμή της απελευθέρωσης ενός 7χρονου από τα χέρια παιδόφιλου

Το παιδί είχε απαχθεί πριν από 52 μέρες, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο - Οι γονείς του είχαν αρχίσει να χάνουν κάθε ελπίδα, μέχρι τη στιγμή που έγινε το θαύμα και ο μικρός απελευθερώθηκε από την ρωσική αστυνομία

1

Ένα 7χρονο αγόρι στη Ρωσία διασώθηκε 52 ημέρες μετά την απαγωγή του από έναν φερόμενο ως παιδόφιλο, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

Οι δικοί του άνθρωποι είχαν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα ότι το παιδί είναι ακόμα ζωντανό, όμως το θαύμα έγινε.

Η ρωσική αστυνομία, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε από την Ιντερπόλ, εισέβαλε στο σπίτι του 26χρονου Ντμίτρι Κοπίλοφ στην περιοχή Μακαρίκα, 16 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε απαχθεί το μικρό αγόρι και το ελευθέρωσε.

Ο φερόμενος ως απαγωγέας και παιδόφιλος, Ντμίτρι Κοπίλοφ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε δεμένο στο υπόγειο του σπιτιού του, βασανισμένο και χτυπημένο, ενώ έχει υποστεί κατά συρροή σεξουαλική κακοποίηση.

Tο υπόγειο όπου ο 26χρονος είχε φυλακίσει το 7χρονο αγόρι

Μετά την απελευθέρωση του, ο μικρός έτρεξε και χάθηκε στην αγκαλιά των γονιών του οι οποίοι δεν είχαν λόγια για να ευχαριστήσουν τους αστυνομικούς.

Η στιγμή που το 7χρονο αγόρι συναντά και πάλι τους γονείς του

«Περνώντας οι μέρες, είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου. Και να που έγινε το θαύμα. Ήταν πολύ χαρούμενος που είδε τη μητέρα του. Την αγκάλιασε και τη φίλησε. Είμαστε συγκλονισμένοι και τώρα το μόνο που νιώθουμε είναι ανακούφιση. Ευχαριστώ την αστυνομία που έσωσε το παιδί μας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στη REN TV.

Κάντε like στη σελίδα μας στο FacebookΗ οικογένεια είχε περάσει έναν Γολγοθά τις πρώτες μέρες καθώς πέρα από την αγωνία για την κατάληξη του παιδιού, είχε να αντιμετωπίσει και τα επικριτικά σχόλια γειτόνων και συγγενών, με ορισμένους μάλιστα να τους κατηγορούν πως ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η Ιντερπόλ έχει εγκαταστήσει ένα δίκτυο πρακτόρων στο Dark Web (σκοτεινό ίντερνετ), το οποίο αποτελεί πεδίο πολλών παράνομων συνδιαλλαγών και μέσα από αυτό το δίκτυο κατάφερε να εντοπίσει τον φερόμενο ως απαγωγέα και παιδεραστή.

Η στιγμή που η ρωσική αστυνομία «μπουκάρει» στο σπίτι του 26χρονου και απελευθερώνει τον μικρό

Ο ίδιος μάλιστα είχε συλληφθεί και πριν από 5 χρόνια για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ενός ακόμα ανήλικου κοριτσιού, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχαν αρκετές αποδείξεις.

Τώρα για το παιδί ξεκινά ένας νέος Γολγοθάς, αυτός της ψυχολογικής και ψυχικής του αποκατάστασης...

Δείτε εδώ το βίντεο από την απελευθέρωση του μικρού...

Δείτε επίσης