Διεθνή

Συνελήφθη δασκάλα που ασελγούσε στους μαθητές της

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν έντονο αποτροπιασμό

958336

Mία δασκάλα στο Τέξας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, αφού παραδέχτηκε μπροστά στο δικαστήριο ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν 14χρονο μαθητή της αλλά και τη 13χρονη φίλη του.

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν έντονο αποτροπιασμό, καθώς η Λετίτσια Λάουρι ασελγούσε στο νεαρό ζευγάρι και κατέγραφε με κάμερα τις σεξουαλικές επαφές της ίδιας με τα νεαρά παιδιά.

Η 40χρονη δάσκαλα συνήθιζε να πιάνει θύματα πιο ευάλωτα παιδιά, τα οποία ήταν ιδιαιτέρως μαζεμένα με κλειστούς χαρακτήρες, όπου τα προσέγγιζε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, έτσι ώτσε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και έπειτα ασελγόυσε πάνω τους.

Η παιδόφιλος αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα, ενός απο τα ανήλικα θύματα της δασκάλας, βρήκε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του γιού της που ήταν σεξουαλικής φύσης, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να παραδεχθεί τις σεξουαλικές επαφές που είχε με τη δασκάλα του. Η μητέρα του έντρομη απευθύνθηκε στην αστυνομία και ξεκίνησε εντατική έρευνα για την εύρεση και αλλών θυμάτων της.

Η δασκάλα που εργαζόταν μια δεκαετία σε συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο του Τεξας, συνελήφθη την ώρα που βρικσόταν στην τάξη και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη, δηλώνοντας στο διακαστήριο ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το παράλογο πάθος της για τα νεαρά αγόρια.

 

Δείτε επίσης