Διεθνή

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε πολίτη επειδή έσπασε την καραντίνα

Η εκτέλεση ενός 50χρονου έγινε για να φοβηθεί ο κόσμος

jong

Η Βόρεια Κορέα και ο απόλυτος ηγέτης της προσπαθούν μα πείσουν όλο το πλανήτη ότι κατάφεραν να νικήσουν τον κορωνοϊό και κανένας πολίτης της να μην μολυνθεί.

Μάλιστα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προκειμένου να πετύχει με απολύτη επιτυχία το στόχο του είναι ικανός να σκοτώσει όποιον του σταθεί εμπόδιο, όπως και έπραξε .

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην 28η Νοέμβρη, όπου σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο ένας άνδρας, γύρω στα 50, συνελήφθη στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για έμπορο που προσπάθησε να περάσει προϊόντα στη Βόρεια Κορέα.

Όμως το ανατριχιαστικό ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένα στρατιωτικό απόσπασμα οδήγησε τον άνδρα σε κοντινό χωριό και αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι κάτοικοι σε ένα σημείο, ο κρατούμενος εκτελέστηκε!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εκτέλεση του 50χρονου έγινε για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην σπάει την καραντίνα, τηρώντας τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό του covid-19.

Τις πληροφορίες μετέδωσε το Radio Free Asia, ενώ να σημειωθεί πως την Άνοιξε, ένα ζευγάρι είχε εκτελεστεί στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα εν μέσω καραντίνας.

Δείτε επίσης