Διεθνή

Εμβολιάστηκε σε ζωντανή μετάδοση ο Τζο Μπάιντεν (vid)

Την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά της COVID-19, έλαβε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ηγέτης των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν

1

Ιστορικές στιγμές στις ΗΠΑ, καθώς ο επερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάνει το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό ζωντανά, με παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη, σε ένα νοσοκομείο στο Ντέλαγουερ.

Σε μια προσπάθεια να δοθεί ένα σαφές μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ο Τζο Μπάιντεν έκανε την πρώτη δόση από το εμβόλιο της Pfizer, όπως είχαν πράξει τις προηγούμενες ημέρες και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά και ο Αρχίατρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέρομ Ανταμς.

«Χρωστάμε πολλά» στους εργαζόμενους στην υγεία, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως χρωστάμε σε αυτούς τους ανθρώπους πάρα πολλά» είπε ο Τζο Μπάιντεν μετά τον εμβολιασμό. «Οι επιστήμονες και οι άνθρωποι που το έστησαν όλο αυτό, οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή, οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές, είναι απλά εκπληκτικό» συνέχισε.

Όπως είπε μάλιστα ο Τζο Μπάιντεν, «μακάρι να είχαμε τον χρόνο να σας ξεναγήσω σε όλο το νοσοκομείο να δείτε πόσο πολυάσχολοι και εκπληκτικοί είστε όλοι σας. Και σας χρωστάμε πολλά. Αλήθεια σας χρωστάμε».

Δείτε την εικόνα που μεταδόθηκε ζωντανά:


https://www.youtube.com/embed/xVHaaY32hBQ

Δείτε επίσης