Διεθνή

Οι μακάβριες προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021

Τα πρωτόγνωρα γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη μέσα στο 2020, φαίνεται να μην είναι τίποτα σε σχέση με τις προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021...

1

Λίγες ημέρες προτού ο πλανήτης καλωσορίσει τη νέα χρονιά οι προφητείες του Νοστράδαμου προβλέπουν μια ακόμη χειρότερη χρονιά με... ζόμπι, πείνα, πλημμύρες και αστεροειδείς που θα χτυπήσουν τη γη.

Ο Νοστράδαμος γεννήθηκε το 1503 στη Γαλλία και πέθανε το 1566. Είναι γνωστός για το βιβλίο του «Προφητείες» τραβώντας κατά καιρούς το ενδιαφέρον του κοινού με ορισμένες προβλέψεις του που θεωρήθηκαν ως «σοκαριστικά ακριβείς».

Για αυτή τη χρονιά όπως μεταδίδει η «The Sun», o Nοστράδαμος προέβλεψε πως «λίγοι νέοι: μισοί νεκροί θα ξεκινήσουν» που σύμφωνα με το Ετήσιο Ωροσκόπιο σημαίνει μια αποκάλυψη ζόμπι.

«Πατέρες και μητέρες νεκρές από απεριόριστες θλίψεις, γυναίκες στο πένθος, ο λοιμός, ο κόσμος τελειώνει» συνέχισε ο αστρολόγος στα γραπτά του.


Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στο 2021 θα γίνουν ηλιακές καταιγίδες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στη γη.

«Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό» προειδοποιεί ο Νοστράδαμος.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Νοστράδαμος προβλέπει ότι ένας αστεροειδής θα χτυπήσει τη γη ή θα έρθει πολύ κοντά στο να χτυπήσει τον πλανήτη μας το 2021. Προέβλεψε επίσης ότι η πολιτεία της Καλιφόρνιας θα καταστραφεί από έναν τεράστιο σεισμό τον επόμενο χρόνο.

«Μετά το μεγάλο πρόβλημα για την ανθρωπότητα, ένα ακόμα μεγαλύτερο ετοιμάζεται», γράφει ο Νοστράδαμος στις «Προφητείες», «βροχή, αίμα, γάλα, λιμός, ατσάλι και πανούκλα».

Δείτε επίσης