Διεθνή

Αυστραλία: Βρέθηκε το «δέντρο της ζωής» μέσα σε μια λίμνη

Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα

dentro zwhs

Ένας ερασιτέχνης φωτογράφος εντόπισε ένα μοναδικό θέαμα, το οποίο τον συγκλόνισε με το σπάνιο σχεδιασμό του αλλά και τα μοναδικά του χρώματα.

Αυτό το θέαμα το «απαθανάτισε» στην λίμνη Cakora, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας και ονόμασε το «δέντρο της ζωής», καθώς αν κανείς το παρατηρήσει σωστά είναι σαν δέντρο που από μέσα του αναβλύζουν έντονα τα διάφορα χρώματα της φύσης.

Ο Derry Moroney που ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτοφία, τραβώντας αεροφωτογραφίες με το drone του, δήλωσε συγκλονισμένος:

«Αν κοιτάξετε την εικόνα, δεν θα πιστεύετε στην αρχή ότι είναι πραγματική. Είναι σαν το δέντρο της ζωής».

Η εκβολή του ποταμού μοιάζει να σχηματίζει κλαδιά δέντρου στην άμμο. Ο Moroney είπε ότι τα νερά της λίμνης ήταν τυρκουάζ όταν άρχισε να τραβάει τις φωτογραφίες.

Η λίμνη Cakora είναι λίμνη και λιμνοθάλασσα που εκβάλλει κατά διαστήματα στον ωκεανό, στην παραλία Brooms Head Main. Όπως δήλωσε ο φωτογράφος, ήταν τόσο έκπληκτος από τα «εντυπωσιακά» μοτίβα που προέκυπταν, που επέστρεφε κάθε δεκαπενθήμερο για να φωτογραφίζει τις διαφορετικές μορφές, καθώς οι βροχές αναμορφώνουν το τοπίο. Η εικόνα του δέντρου της ζωής τραβήχτηκε μετά από αρκετές ημέρες διαδοχικών καταιγίδων στην περιοχή.

Δείτε επίσης