Διεθνή

Η Ολλανδία δημιούργησε ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο κρασιού

Μπορείτε να μείνετε σε γιγαντιαία βαρέλια κρασιού

gigantiaia-varelia-krasiou-ksenodoxeio

Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να μας έχει στερήσει τα ταξίδια και τη διανομή σε όμορφους προορισμούς. Αλλά η Ολλανδία δεν πτοείται και παρά τις συνθήκες δημιουργεί το πρώτο ξενοδοχείο κρασιού.


Αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι σαν τα άλλα, καθώς έχει φτιαχτεί μέσα σε εντυπωσιακά ξύλινα βαρέλια, που κρύβουν εντυπωσιακά πολυτελή δωμάτια

Για όσους είναι λάτρεις του κρασιού και πρόκειται να ταξιδέψουν κάποια στιγμή στην Ολλανδία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αυτό είναι το κατάλληλο κατάλυμα. Μάλιστα, κάποια έχουν ακόμη και ιδιωτική σάουνα και μπανιέρα με υδρομασάζ.


Το Hotel De Vrouwe van Stavoren, που βρίσκεται σε μια από τις παλαιότερες πόλεις της χώρας, το Stavouren, διαθέτει οκτώ βαρέλια κρασιού για τους επισκέπτες, τα οποία ήταν σε θέση να αποθηκεύσουν μεταξύ 15.000-23.000 λίτρα κρασί


Και φυσικά, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα μπουκάλι κρασί που τους περιμένει στο δωμάτιό τους και μπορούν επίσης να κατευθυνθούν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου θα βρουν ένα πλούσιο μενού ποτών και φαγητών.

Με τις στρογγυλές πόρτες τους, τα δωμάτια μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το Hobbiton, εκεί όπου ζούσαν δηλαδή τα Χόμπιτ από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών». Οι τιμές ξεκινούν από 162 λίρες ανά διανυκτέρευση στο Booking.com, για δύο άτομα που θα μοιραστούν τη διαμονή τους σε ένα βαρέλι κρασιού.


Δείτε επίσης