Διεθνή

To Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Αλί Χαμενεΐ - Για απειλές κατά του Τραμπ

Παύση για τον λογαριασμό του Ιρανού ηγέτη μετά από ανάρτηση με εικόνα του Τραμπ

iran

O ανώτατος ηγέτης του Ιραν διατηρούσε κάκιστες σχέσεις με τον πρώην Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραπ και αυτό φάνηκε μετά από απειλητική ανάρτηση του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ εις βάρος του, με αποτέλεσμα να αναγκάσει το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του .

Νωρίτερα σήμερα, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα γήπεδο του γκολφ και μία φιγούρα που έμοιαζε με τον Ντόναλντ Τραμπ, κάτω από τον απειλητικό ίσκιo ενός μαχητικού - drone. Η λεζάντα έγραφε «Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη».

Πάνω στην εικόνα, είχε προστεθεί στα αραβικά παλιότερο κείμενο παρατηρήσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, με τον όρκο εκδίκησης πριν από την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή Στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί.

Υπενθυμίζεται δε, ότι πριν λίγες ημέρες, το Twitter αφαίρεσε ανάρτηση από τον Χαμενεϊ στην οποία ανέφερε ότι τα εμβόλια που κατασκευάζονται από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία είναι αναξιόπιστα και ενδέχεται να προορίζονται για να «μολύνουν άλλα έθνη». Η πλατφόρμα είπε ότι το tweet παραβίασε τους κανόνες του αναφορικά με την πολιτική παραπληροφόρησης.

Δείτε επίσης