Διεθνή

Όρεγκον: Κλέφτης τα «έψαλε» σε μητέρα που άφησε το παιδί της μόνο στο αυτοκίνητο

Αφού την απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία, έδωσε το παιδί στην αγκαλιά της μητέρας, μπήκε στο αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε!

1

Ενας κλέφτης που βρήκε ένα μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα ενός κλεμμένου οχήματος οδήγησε πίσω και κατσάδιασε τη μητέρα του, επειδή είχε παρατήσει το παιδί της χωρίς επίβλεψη, προτού ξαναμπεί στο αυτοκίνητο και εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ορεγκον στις ΗΠΑ, το περασμένο Σάββατο η γυναίκα πήγε σε ένα παντοπωλείο σταθμεύοντας το αυτοκίνητό της περίπου 15 μέτρα και αφήνοντας το παιδί της, 4 ετών, μέσα με τον κινητήρα σε λειτουργία και το όχημα ξεκλείδωτο.

Ενας υπάλληλος του καταστήματος είπε στις αρχές ότι η γυναίκα έκανε τα ψώνια της για λίγα λεπτά όταν κάποιος μπήκε στο όχημα SUV και άρχισε να το οδηγεί.


Μόλις ο κλέφτης συνειδητοποίησε ότι το μικρό παιδί ήταν στο πίσω κάθισμα, γύρισε πίσω, έβαλε τις φωνές στη γυναίκα που άφησε το παιδί της χωρίς επίβλεψη, είπε στη γυναίκα να πάρει το παιδί, μπήκε ξανά στο κλεμμένο όχημα και εξαφανίστηκε.

«Για την ακρίβεια έκανε κήρυγμα στην μητέρα και απείλησε να καλέσει την αστυνομία», είπε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Το όχημα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Πόρτλαντ, αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει τον κλέφτη. Ο ύποπτος λέγεται ότι ήταν μεταξύ 20 και 30 ετών, με σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά και πολύχρωμη μάσκα προσώπου.

Η αστυνομία ζητά τώρα πληροφορίες σχετικά με την κλοπή από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.


https://www.youtube.com/embed/-vDHAUXk2yk

Δείτε επίσης