Διεθνή

Ν. Τραμπ σε δημοσιογράφο για νέο κόμμα: «Κάτι θα κάνουμε - Είναι νωρίς ακόμα»

Η λακωνική αλλά όλο νόημα δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ν. Τραμπ σε δημοσιογράφο για νέο κόμμα: «Κάτι θα κάνουμε - Είναι νωρίς ακόμα»

O Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν. Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει δριμύτερος στην πολιτική σκηνή με κάποιο τρόπο, δίχως όμως να διευκρινίσει τον τρόπο επιστροφής του.

«Θα κάνουμε κάτι, αλλά όχι ακόμα» δήλωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Washington Examiner», Ρομπ Κρίλι.

Σύμφωνα, πάντως, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τραμπ σκέφτεται ήδη να ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα καθώς παρά τον πόλεμο που δέχθηκε από ΜΜΕ, τεχνολογικούς κολοσσούς και πολιτικούς (ακόμα και από ρεπουμπλικανούς) έλαβε 75 εκατομμύρια ψήφους που σημαίνει ότι ο κόσμος είδε αλλαγή και την πίστωσε στον Ν.Τραμπ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τα όσα λέγονται αύξησε τα ποσοστά του στους αφρο-αμερικανικούς και ισπανόφωνους πληθυσμούς.


Aπό την πλευρά της, η εφημερίδα «New York Post» υποστήριξε ότι η συνομιλία του Τραμπ και του δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια δείπνου που είχαν στο κλαμπ Μαρ α Λάγκο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στη Φλόριντα.


Για την «Wall Street Journal» , το όνομα του νέου κόμματος θα είναι: «Πατριωτικό Κόμμα».

Οι πολιτικές του Τ.Μπάιντεν ήδη από την αρχή έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια (όπως τα νομοσχέδια για την παράνομη μετανάστευση, οι ανακοινώσεις για 200.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό μόνο στους επόμενους μήνες) σε συνδυασμό με κινήσεις όπως η χθεσινή όπου οι στρατιώτες αφέθηκαν να κοιμούνται στο πάτωμα ενός γκαράζ που έχει δημιουργήσει μέιζον θέμα συμπεριφοράς.

Δείτε επίσης