Διεθνή

Βρετανίδα ξόδεψε 27.000 δολάρια σε κούκλες My Little Pony

Όνειρο της να δημιουργήσει το δικό της μουσείο με τις συγκεκριμένες κούκλες μινιατούρες

little pony 111

Άλλοι μαζεύουν αυτοκίνητα και άλλοι κούκλες μινιατούρες. Η Μπέατρις Σαλτ από το Μπέρμινχαμ έχει μέχρι στιγμής διαθέσει περισσότερα από 27.000 δολάρια για κούκλες My Little Pony, τις οποίες έχει στοιβάξει σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της που έχει ονομάσει ο ναός των πόνυ.

Η 27χρονη κινηματογραφίστρια παραδέχεται ότι είναι παράλογο να χρησιμοποιεί όλα της τα χρήματα για να αγοράζει κούκλες, αντί να δώσει προκαταβολή για την αγορά ενός σπιτιού με τον σύντροφο της, ωστόσο είναι τέτοια η παρηγοριά που λαμβάνει από την παρουσία τους στο χώρο της που δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά.


«Η αλήθεια είναι ότι βάζω αυτά τα ψεύτικα πόνυ πάνω από οτιδήποτε άλλο, αλλά κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες και το μόνο που μπορεί να με κάνει χαρούμενη είναι αυτά τα κουκλάκια», δηλώνει η ίδια εξηγώντας ότι η αξία της συλλογής της είναι περίπου 12.000 δολάρια αλλά εκείνη έχει δώσει σχεδόν τα διπλά για να την αποκτήσει.

«Το όνειρο μου είναι να μαζέψω όλες τις σχετικές κούκλες που έχουν κυκλοφορήσει και να αποκτήσω το δικό μου μουσείο με πόνυ», καταλήγει η Μπέατρις σε δηλώσεις της στην New York Post.

Δείτε επίσης