Διεθνή

Καρχαρίας αρπάζει το ψάρι από το ψαροντούφεκο νεαρού και τον σέρνει στη θάλασσα! (pic+vid)

Δείτε το σχετικό βίντεο

karxarias

Αντιμέτωπος με έναν καρχαρία ήρθε ένας νεαρός ψαροντουφεκάς, ο οποίος μόλις πιάσει ένα μεγάλο ψάρι έξω από την ακτή της Νέας Ζηλανδίας.

Το ζώο θέλησε όμως το ψάρι για τον εαυτό του και επιτέθηκε στον 18χρονο, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσει το χέρι του.

Άλλοι ψαροντουφεκάδες στην περιοχή είχαν προειδοποιήσει τον Jahmon Wilson ότι καρχαρίες βρίσκονταν στο σημείο. Προτού όμως προλάβει να βγει από τη θάλασσα, ο καρχαρίας εμφανίστηκε ξαφνικά και άρπαξε το ψάρι που είχε πιάσει και βρισκόταν ακόμη στο ψαροντούφεκό του, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από το χέρι του.

Ο καρχαρίες έσυρε μάλιστα τον νεαρό στο νερό για αρκετά μέτρα, προτού απομακρυνθεί με το ψάρι.

«Στην αρχή νόμιζα ότι το ψάρι ήταν ακόμη ζωντανό, γιατί κάποιες φορές χτυπιούνται ακόμη. Τότε ένιωσα τη δύναμη του καρχαρία να με χτυπά και το ψάρι έφυγε με δύναμη από τα χέρια μου», δήλωσε ο 18χρονος.

Η συνάντηση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του 19χρονου Kaelah Marlow από καρχαρία στην παραλία Waihi στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Jahmon νιώθει τυχερός καθώς κατάφερε να γλιτώσει χωρίς να τραυματιστεί. «Ο τύπος με τον οποίο ήμασταν μαζί στο νερό είναι φωτογράφος της ζωής κάτω από το νερό και έχει περάσει καιρό με καρχαρίες. Και εκείνος έμεινε έκπληκτος με αυτό που συνέβη. Ήμουν τυχερός που δεν μου δάγκωσε ούτε το χέρι. Θα μπορούσα και να το χάσω».


Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Δείτε επίσης