Διεθνή

Ο 30χρονος από τον Καναδά που θέλει να γίνει ...δράκος

Χώρισε τη γλώσσα του, έκανε τατουάζ στα μάτια και έβαλε ...κέρατα - Ο 30χρονος Τζόσουα Μπερνς έχει πληρώσει 20.000 δολάρια για να μεταμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα

1

Ο Τζόσουα Μπερνς θέλει να γίνει «100% δράκος» και εργάζεται πυρετωδώς γι’ αυτό.

Έκοψε στα δυο τη γλώσσα του, έκανε τατουάζ στα μάτια και εμφύτευσε κέρατα στο μέτωπό του, σε ένα ταξίδι 20.000 δολαρίων για να αποκτήσει την εμφάνιση που πάντα ονειρευόταν.


Ο στόχος του είναι να φέρει στο σώμα του τις περισσότερες τροποποιήσεις από κάθε άλλο άνθρωπο και δεν σκοπεύει να σταματήσει τις δραστικές επεμβάσεις.

Ο 30χρονος από το Βανκούβερ του Καναδά άρχισε να μεταμορφώνει το σώμα του από τα 19 του χρόνια. Πρώτη ήταν η διχαλωτή γλώσσα, μετά τα αυτιά, μετά τα «κέρατα» κ.λπ.


Ο performance artist και πωλητής φιδιών έχει επίσης πολλά περίτεχνα τατουάζ, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση της 40χρονης συντρόφου του, Tristan Risk.

«Θέλω να γίνω 100% δράκος και να καταρρίψω όλα τα παγκόσμια ρεκόρ εκεί έξω που έχουν να κάνουν με τατουάζ και σωματικές μεταμορφώσεις. Αλλά θέλω επίσης να δείχνω και αισθητικά ωραία».


Ο Μπερνς ήταν παθιασμένος με τα ερπετά από παιδί, αλλά και με τα τατουάζ. Με τα χρόνια εξέλιξε απλώς αυτή την αγάπη του.


«Το ήθελα αυτό, επειδή τα φίδια έχουν διχαλωτές γλώσσες», λέει για τον λόγο που χώρισε στα δυο τη γλώσσα του, «δεν έχω δει κανένα μειονέκτημα σε αυτό».


Οι παραστάσεις του σήμερα περιλαμβάνουν πολύ τον δράκο. Εκπνέει φλόγες, περπατά σε σπασμένα τζάμια, βάζει καρφιά στη μύτη του και κρεμιέται από μεταλλικούς γάντζους στο σώμα του.

Δείτε επίσης