Διεθνή

Το αινιγματικό βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ περί lockdown και «κλιματικής αλλαγής»

Στο βίντεο κυριαρχούν εικόνες από άδειες πόλεις, από νεκρές βιομηχανίες, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν, όπως λένε, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον

Το αινιγματικό βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ περί lockdown και  «κλιματικής αλλαγής»

Ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και τα κατέβασε μετά από λίγη ώρα εξαιτίας της κατακραυγής ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, έχει προκαλέσει ερωτήματα για τους λόγους που επιλέχθηκε, τώρα να προβληθεί.

Σε αυτό ουσιαστικά αναφέρεται το πόσο… καλά είναι για το κλίμα τα lockdown σε όλο τον κόσμο, καθώς λένε ότι μειώνουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι ουρανοί είναι καθαρότεροι αφού έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις και ελαχιστοποιηθεί οι μεταφορές.

Στο βίντεο κυριαρχούν εικόνες από άδειες πόλεις, από νεκρές βιομηχανίες, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν, όπως λένε, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Παράλληλα το βίντεο μας πληροφορεί πως η «ησυχία» που έχουν προκαλέσει τα διάφορα lockdown έχει βοηθήσει τους σεισμολόγους να παρατηρούν σεισμούς που ο «θόρυβος» των εποχών πριν τον κορωνοϊό δεν τους το… επέτρεπε.

Το συγκεκριμένο βίντεο του WEF το είχε ανεβάσει ο επικεφαλής του ο διαβόητος Κλάους Σβαμπ, και συγγραφέας του βιβλίου «The Great Reset», (η Μεγάλη Επανεκκίνηση), αλλά αναγκάστηκε να το κατεβάσει από τις αντιδράσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο που αποθήκευσε και ανέβασε ξανά το Disclose.tv


https://twitter.com/disclosetv/status/1365630031427428352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1365630031427428352%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2F966652_etoimazoyn-lockdown-kai-gia-tin-klimatiki-allagi-ainigmatiko-vinteo-toy-pagkosmioy

Δείτε επίσης