Διεθνή

Ρωσία: Αποκεφάλισε τη «βασίλισσα της ομορφιάς» και έθαψε το πτώμα της στο χιόνι

Η 33χρονη Olga Shlyamina βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος πίστευε πως θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε για να φλερτάρει με άλλους άνδρες...

Ρωσία: Αποκεφάλισε τη «βασίλισσα της ομορφιάς» και έθαψε το πτώμα της στο χιόνι

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρωσίας οι ειδεχθείς αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της.

Η Olga Shlyamina, η οποία είχε κερδίσει τίτλο σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στο Νοβοντβίνσκ, αποκεφαλίστηκε από τον σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στο χιόνι.


Σύμφωνα τα τοπικά Μέσα, το χέρι του Vyacheslav Samoilov φέρεται να «όπλισε» η αρρωστημένη ζήλια του, καθώς πίστευε ότι ο τίτλος που κατέκτησε και η ομορφιά της θα «άνοιγαν τον δρόμο» σε άλλους άνδρες για να την προσεγγίσουν και να τη φλερτάρουν.


Το αποκεφαλισμένο πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ένα χιονισμένο δάσος στο Νοβοντβίνσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για πέντε ημέρες, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να δηλώσει την εξαφάνισή της.


Για τη δολοφονία της Shlyamina, συνελήφθη ο 40χρονος σύντροφός της, ο οποίος φαίνεται πως εξοργίστηκε με την επιτυχία της, καθώς φοβήθηκε ότι θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο ομορφιάς της για να προσελκύσει άλλους άνδρες.

Με πρόφαση ότι θα πήγαιναν μια βόλτα, την οδήγησε στο δάσος όπου τη σκότωσε, την αποκεφάλισε και στη συνέχεια έκρυψε το σώμα της στο χιόνι.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της 33χρονης, η σχέση τους ήταν ταραχώδης και καβγάδιζαν συχνά. Τελευταία φαινόταν μάλιστα ιδιαίτερα προβληματισμένη, καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια και έναν σύζυγο που την αγαπά.Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, η Shlyamina νόμιζε πως είχε βρει επιτέλους το λιμάνι της στον Samoilov, μέχρι που εκείνος εμφάνισε έναν άλλο εαυτό και άρχισε να γίνεται βίαιος.Ο τελευταίος τους καβγάς ήταν επειδή την κατηγορούσε πως φλέρταρε με έναν συνάδελφό της μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Όπως εκμυστηρεύτηκαν οι φίλοι της, πριν από τη δολοφονία της έψαχνε τρόπο για να «φύγει» από αυτήν την προβληματική σχέση, ωστόσο δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο σύντροφός της θα έφθανε μέχρι τη δολοφονία.

Ο Vyacheslav παραδέχτηκε εν μέρει την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι τη χτύπησε και αυτό ενδεχομένως να τη σκότωσε. Δεν ανέφερε τίποτα για τον αποκεφαλισμό της.


https://www.youtube.com/embed/LsIJLYTm5WY

Δείτε επίσης