Διεθνή

Της τράβηξε με βία το στέμμα από το κεφάλι γιατί είναι… χωρισμένη (vid)

Κακός χαμός σε διαγωνισμό ομορφιάς για παντρεμένες στη Σρι Λάνκα

beuty queen

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δυο διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία ομορφιάς στη Σρι Λάνκα με αιχμή του δόρατος το πολυπόθητο στέμμα. Η Μις Σρι Λάνκα, πριν προλάβει να χαρεί τη νίκη της, είδε την Μις Κόσμος να κατευθύνεται μαινόμενη κατά πάνω της και να της τραβάει με βία το στέμμα από το κεφάλι, για να το δώσει στη δεύτερη φιναλίστ, τραυματίζοντας την ελαφρά.

Αιτία γι’ αυτήν την πράξη της Caroline Jurie απέναντι στη νικήτρια των καλλιστείων, Pushpika De Silva, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή, ήταν, όπως αποκάλυψε η δράστης, ότι το θύμα είναι μια χωρισμένη γυναίκα, που δεν έπρεπε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο παντρεμένες υποψήφιες.


Η Caroline Jurie πήρε πάνω της την κατάσταση για να αποκαταστήσει την αδικία, όπως νόμιζε, και να δώσει το στέμμα στη νούμερο δύο νικήτρια της βραδιάς, την ώρα που η De Silva μεταφερόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως εξήγησε αργότερα η ίδια πραγμαγικά εκείνη και ο σύζυγος της ζουν χωριστά τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν έχουν ακόμα χωρίσει, γεγονός που της επέτρεψε να συμμετάσχει στα καλλιστεία και να κερδίσει το πρώτο βραβείο. Με τα πολλά το στέμμα επέστρεψε στη νικήτρια, αλλά ο γυναικείος αυτός καυγάς έκανε το γύρο του κόσμου.


https://www.youtube.com/watch?v=Weqp0CmajWU&t=89s

Δείτε επίσης