Διεθνή

Μπαλί: Influencers μπορεί να απελαθούν γιατί ζωγράφισαν μάσκα προστασίας στο πρόσωπό τους

Η... πλάκα που έκαναν να ζωγραφίσουν μάσκα προστασίας στο πρόσωπό τους αντί να φορέσουν κανονικά, μπορεί να τους στοιχίσει πολύ ακριβά

bali_influencers

Δύο influencers στο Μπαλί της Ινδονησίας προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν δημοσίευσαν βίντεο με ζωγραφισμένες μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό στο πρόσωπό τους, παρά να τις φορέσουν κανονικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, που μεταδίδει και το indy100, ο Τζος Πάρλερ Λιν και η Λία Σε έχουν χάσει τα διαβατήριά τους, καθώς κατασχέθηκαν από τις τοπικές Αρχές και κινδυνεύουν μέχρι και με απέλαση για το βίντεο που δημοσίευσαν στις 22 Απριλίου.


«Κανείς δεν το παρατήρησε! Ούτε οι σεκιούριτι. Δεν το πιστεύω ότι δουλεύει [η ζωγραφιά]», ακούγεται να λέει η Σε όταν μπήκε σε κατάστημα με τη ζωγραφισμένη μάσκα, παραβιάζοντας τους τοπικούς κανονισμούς για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ο Τζος Πάρλερ Λιν, φορώντας κανονική μάσκα αυτή τη φορά, εξηγεί: «Η πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε αυτό το βίντεο για να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο όχι για να μην σεβαστούμε τους κανόνες ή να προτρέψουμε τον κόσμο να μην φοράει μάσκες. Υποσχόμαστε να μην ξανακάνουμε κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης