Διεθνή

Σοκ: Βασάνισε μέχρι θανάτου την 24χρονη υπηρέτριά της!

Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη, παρότι το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι ήταν ψυχικά ασθενής

torture

Μια συγκλονιστική ιστορία από τη Σιγκαπούρη. Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας καταδίκασε μια γυναίκα σε ποινή κάθειρξης 30 ετών για τη δολοφονία της υπηρέτριας με καταγωγή από τη Μιανμάρ, την οποία επί ένα χρόνο υπέβαλλε σε ασιτία, βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς.

Η Gaiyathiri Murugayan από τη Σιγκαπούρη δήλωσε ένοχη για τις 28 κατηγορίες που αφορούν το ειδεχθές έγκλημα της εναντίον της 24χρονης Piang Ngaih Don, που βασάνιζε για 14 ολόκληρους μήνες μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή το 2016.


Ο δικαστής See Kee Oon δήλωσε ότι παρότι η Murugayan, 40 ετών, παρουσιάζει σοβαρά, ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα τα αδικήματα που διέπραξε ήταν αποτρόπαια και τελέστηκαν εκ προθέσεως. «Είχε δυνατότητα καταλογισμού των πράξεων της και αυτές τελέστηκαν σκόπιμα» επεσήμανε ο ίδιος, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης..

Ο δικηγόρος της Murugayan, είπε από την πλευρά του ότι η πελάτισσα του θα καταθέσει έφεση προκειμένου να μειωθεί οι ποινή της, εάν είναι δυνατόν στα 14-16 έτη, ώστε να μπορέσει χρόνο με τα παιδιά της μετά την αποφυλάκιση της.

Πηγή: theguardian.com

Δείτε επίσης