Διεθνή

Η Άμπι πήρε τη μπάλα της – Γιατί το πανέξυπνο Λαμπραντόρ έγινε viral (vid)

Γιατί τα πάντα δεν θέλουν κόπο, απλά τρόπο

dog

Η πανέξυπνη σκυλίτσα του βίντεο ανακάλυψε έναν τρόπο για να πιάσει τη μπάλα της που έπεσε στην πισίνα, χωρίς να βρέξει τη γούνα της ούτε στο ελάχιστο.

Η Άμπι, ένα μαύρο λαμπραντόρ από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, επιστράτευσε μια σανίδα, την οποία και έριξε στην πισίνα, και με την ίδια να δαμάζει τα ανύπαρκτα κύματα, έπιασε το παιχνίδι της με εντυπωσιακό και γρήγορο τρόπο. Το έξυπνο σκυλί, που σώθηκε από τη φιλοζωική οργάνωση, Jersey Shore Animal Shelter, σκέφτηκε ότι πρέπει να μετακινείται ελαφρώς πάνω στη σανίδα για να την κατευθύνει προς την κατεύθυνση της μπάλας, το οποίο έπραξε με τεράστια επιτυχία εντυπωσιάζοντας όλους όσους είδαν το σχετικό βίντεο.

Η Άμπι που πιστεύεται ότι είναι 12 χρονών, έχει υποστεί σοβαρή κακοποίηση και αδιαφορία τα πρώτα χρόνια της ζωής της, όπως δήλωσε στη Daily Mail, η ιδιοκτήτρια της Ελίζαμπεθ Κίναν, αλλά όπως όλα τα σκυλιά που έχουν έναν μοναδικό τρόπο να ξεχνούν και να συγχωρούν είναι διατεθειμένη να παίζει όλη την ώρα μαζί της.

Γι’ αυτό άλλωστε και όταν καταφέρει να βγάλει με ασφάλεια τη μπάλα από την πισίνα, την ακουμπά δίπλα της για να την ρίξει στο νερό μέσα ξανά.


Πηγή: dailymail.co.uk

Δείτε επίσης