Διεθνή

Ινδία: Aεροπλάνο της Air India κόλλησε κάτω από γέφυρα (vid)

plane

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με ένα αεροπλάνο της Air India, το οποίο κόλλησε κάτω από μια γέφυρα στο Δελχί.

Το αεροπλάνο, που φαίνεται ότι δεν έχει φτερά και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες είχε ήδη πουληθεί, βρισκόταν στη διαδικασία της μεταφοράς του όταν κόλλησε κάτω από τη γέφυρα. Ένας δημοσιογράφος, που ανάρτησε το βίντεο στο Twitter, ανέβασε και την ανακοίνωση της Air India, η οποία ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν είχε πια καμία σχέση με το αεροπλάνο.

«Πρόκειται για ένα (μη καταχωρημένο πλέον) αεροσκάφος της Air India που έχει πουληθεί. Το αεροσκάφος μεταφέρθηκε χθες το βράδυ (2 Οκτωβρίου) από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αεροσκάφος σε καμία περίπτωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Δελχί δήλωσαν στην εφημερίδα Times of India ότι «το αεροσκάφος σίγουρα δεν ανήκει στον στόλο του αεροδρομίου του Δελχί» και ότι «ο πιλότος ενδέχεται να έκανε λάθος κατά τη μεταφορά του». Το βίντεο έγινε viral σε Twitter και Youtube με τους περισσότερους να ρωτούν πως κόλλησε το αεροπλάνο στη γέφυρα.


https://twitter.com/i/status/1444519287813668864

Πηγή: bbc.com

Δείτε επίσης