Διεθνή

Air France: Διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία Skytrax World Airline Awards

Air France Rigail Anne 17 10 21

Τέσσερα βραβεία έλαβε η Air France από τη Skytrax, τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης των αεροπορικών εταιρειών, στα πλαίσια των Skytrax World Airline Awards 2021, καθώς αναδείχθηκε ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην κατάταξη που αφορά την Ευρώπη, τη Δυτική Ευρώπη και τη Γαλλία.

Παράλληλα, κατέλαβε τη 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη για πρώτη φορά, κερδίζοντας 13 θέσεις σε σύγκριση με το 2019. Μάλιστα, η Air France είναι η μόνη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία στο Top 10 αυτής της κατάταξης, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες και βασίζεται σε έρευνα σε περισσότερους από 13 εκατ. επιβάτες, τουλάχιστον 100 διαφορετικών εθνικοτήτων.

Επίσης, η Skytrax αναγνώρισε τη δέσμευση της εταιρείας για την διασφάλιση της υγείας, απονέμοντας στην Air France το βραβείο Covid Airline Excellence.

Είναι η τρίτη φορά που η Air France λαμβάνει διάκριση από τη Skytrax για όλα τα μέτρα που εφαρμόστηκαν από την αρχή της κρίσης του Covid στην αρχή με τέσσερα και στη συνέχεια με πέντε αστέρια (τη μέγιστη βαθμολογία) τα οποία απονεμήθηκαν συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Air France Protect.

Αυτές οι διακρίσεις επιβραβεύουν τις προσπάθειες και τη δέσμευση της Air France και των ομάδων της να αναβαθμίζουν συνεχώς την εμπειρία των επιβατών με ιδιαίτερη φροντίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε η διευθύνων της εταιρίας Anne Rigail, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και με μεγάλη υπερηφάνεια για την Air France λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία.

Αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αναγνωρίζουν τη συνεχή δέσμευση των ανθρώπων μας από την αρχή της κρίσης του Covid.

Με την άφιξη νέων αεροσκαφών, τα Airbus A350 και A220, καθώς και με το άνοιγμα νέων lounges στη Γαλλία, όπως αυτό στοTerminal 2F στο Paris-Charles de Gaulle ή αυτό στο Μόντρεαλ, συνεχίζουμε να επενδύουμε στον επαναπροσδιορισμό του ταξιδιού προς όφελος του πελάτη.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση της ασφάλειας της υγείας και την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία κατά την περίοδο του Covid, προσφέροντας για παράδειγμα την εξαιρετική υπηρεσία «Ready To Fly».

Δείτε επίσης