Διεθνή

Απίστευτη ιστορία επανένωσης - Σκύλος βρήκε την οικογένεια του μετά από 12 χρόνια

Η Ζόι επέστρεψε στο σπίτι της για να περάσει τα γεράματα της με τους δικούς της ανθρώπους.

family

Ένας σκύλος στην Καλιφόρνια βρήκε ξανά την οικογένεια του, αφού είχε χαθεί από το σπίτι τους πριν από 12 χρόνια.

Η Ζόι, 13 χρονών πια, βρέθηκε περίπου 60 μίλια μακριά απ’ όπου είχε χαθεί το 2010, στο Λαφαγιέτ, όπου είναιιτο σπίτι της οικογένειας που υιοθέτησε την ίδια και τη δίδυμη αδελφή της το 2010. Η εξαφάνισή της σημειώθηκε όταν η ιδιοκτήτρια της Μισέλ πήγε σε ένα μαγαζί για περίπου 20 λεπτά και όταν γύρισε, εκείνη είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης.


Έκτοτε όλες οι προσπάθειες που έγιναν για τον εντοπισμό της απέβησαν άκαρπες. Πρόσφατα όμως βρέθηκε σε μια αγροτική ιδιοκτησία. Ένας πολίτης που είδε το ηλικιωμένο σκυλί, φοβούμενος ότι είναι άρρωστο, κάλεσε την αστυνομία για να επιληφθεί του θέματος.


Ο αρμόδιος υπάλληλος βρήκε τη Ζόι, σάρωσε το μικροτσίπ της και είδε ότι το τηλέφωνο στα στοιχεία της ισχύει μέχρι σήμερα, προσφέροντας στην Μισέλ την ωραιότερη, αναπάντεχη έκπληξη της ζωής της. Η ίδια δήλωσε ότι στην αρχή έπαθε σοκ, γιατί είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα έβλεπε το αγαπημένο της τετράποδο ξανά, αλλά σήμερα είναι έτοιμη να της δώσει όλη την αγάπη και την φροντίδα που στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια.


https://www.youtube.com/watch?v=2pTuZaK0Amo

Δείτε επίσης