Ελλάδα

Ένα βήμα πριν περάσει χειροπέδες η ΕΛ.ΑΣ στην μαυροφορεμένη με το βιτριόλι

Κοντά στην περιοχή του 1ου Νεκροταφείου στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την μυστηριώδη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο

1

Οι αστυνομικοί πλέον έχουν βάσιμα στοιχεία πως η μυστηριώδης γυναίκα με την ξανθιά περούκα και το μπλε θερμό, που περιείχε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, αμέσως μετά την επίθεση κατέδειξε την οδό Ηλιουπόλεως στου Μετς, στο ταξί που είχε μισθώσει.

Πλέον σε αυτή την περιοχή οι αστυνομικοί αναζητούν κάμερες σε μια προσπάθεια να δουν το πρόσωπο της γυναίκας καθώς εκτιμούν πως εκεί ενδέχεται να έβγαλε την άσπρη μάσκα που φορούσε. Παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο σε εκείνο το σημείο να την περίμενε με κάποιο όχημα άλλο πρόσωπο ώστε να την μεταφέρει στον τελικό της προορισμό.

Ακόμη δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει άγνοια πως λίγο πριν η συγκεκριμένα γυναίκα είχε ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης. Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται, σπιθαμή προς σπιθαμή, τόσο στη Λεωφόρο Συγγρού όσο και στη Λεωφόρο Θησέως, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας αλλά και από στελέχη της Ασφάλειας Αθηνών.

Σκοπός είναι να συγκεντρώσουν και από εκεί οπτικό υλικό από κάμερες, καθώς διαπίστωσαν από τις έρευνες πως η μυστηριώδης γυναίκα με την καπαρντίνα και την ξανθιά περούκα, κατέβηκε από το λεωφορείο στην Λ. Συγγρού και από εκεί πεζή κατευθύνθηκε στην Λ. Θησέως στο σημείο της επίθεσης με το βιτριόλι.

Δείτε επίσης