Ελλάδα

Ηλεία: Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο «αντίο» στην 27χρονη Δώρα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βαρθολομιό η κηδεία της 27χρονης Δώρας που έχασε τη ζωή της μόλις γέννησε το παιδάκι της

1

Συνολικά 27 λευκά μπαλόνια, όσα και τα χρόνια της 27χρονης, άφησαν στον ουρανό οι φίλοι της. Αυτόν τον τρόπο διάλεξαν για να την αποχαιρετήσουν. Τραγικά πρόσωπα η μητέρα της και ο σύζυγός της. Ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς η χαρά της μητρότητας μετατράπηκε έτσι ξαφνικά σε τραγωδία.

Η Δώρα είχε γεννήσει στις 18 Μαΐου έπειτα από καισαρική επέμβαση και αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα η οποία διενήργησε χθες την ιατροδικαστική εξέταση με δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωσε ότι «… έχουμε εικόνα εισρόφησης από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και εγκεφαλική νέκρωση».

Η κα Τσιόλα, συμπλήρωσε ότι «…αναμένουμε και τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των ιστολογικών εξετάσεων», προσθέτοντας σε αυτό το σημείο, ότι «θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα».

Παράλληλα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, «η 27χρονη εισήχθη στην μονάδα θεραπείας, διότι παρουσίασε την εικόνα της εισρόφησης από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και εγκεφαλική νέκρωση μετά τη καισαρική στην οποία υπεβλήθη».

Η 27χρονη που είχε γεννήσει στις 18 Μαΐου έπειτα από καισαρική επέμβαση, αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ενώ η οικογένεια της 27χρονης έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε επίσης