Ελλάδα

Ρόδος: Κοριτσάκι 9 χρονών λιποθύμησε από την πείνα...

Η άγνωστη ιστορία της άνεργης μητέρας του κοριτσιού που προσπαθεί να μεγαλώσει δίδυμα κορίτσια

Ρόδος

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νησί της Ρόδου όταν έγινε γνωστό πως ένα κορίτσι 9 χρονών λιποθύμησε σε φούρνο από την πείνα, όταν πήγε με τη μητέρα του για να αγοράσουν μια φρατζόλα ψωμί.

Η μητέρα του κοριτσιού είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, η οποία αναζητά εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κορίτσια της, όμως με τα κλειστά ξενοδοχεία, το μέλλον φαίνεται άγνωστο για τη μονογονεϊκή αυτή οικογένεια και όχι μόνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου, η μητέρα πήγε με την κόρη της σε ένα φούρνο για να αγοράσει ένα ψωμί ώστε να ξεγελάσει την πείνα του το παιδί. Όμως, όντας νηστικό επί ώρες, το κοριτσάκι λιποθύμησε και έτσι έγινε γνωστή η δύσκολη κατάσταση της μητέρας.


https://www.youtube.com/watch?v=FZRD-N9csu0

Για την κατάσταση παρέμβη ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Σοφία», που δια της προέδρου κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως για την περίπτωση. Ήδη από χθες οι ανάγκες της οικογένειας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καλύφθηκαν από τον Σύλλογο που έχει αναλάβει πλέον τη στήριξη της οικογένειας.

Αυτό που ζητά η μητέρα πάντως, δεν είναι χρήματα αλλά μια εργασία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει και να στηρίξει την οικογένειά της. Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Μανιά, οι ανάγκες για τρόφιμα θα καλυφθούν από το Σύλλογο για όσο χρειαστεί.

Δείτε επίσης